Pregršt medalja

Novi uspjeh Halubajskih mažoretkinja: Sedam medalja na “Dance With Snowflakes” u Poreču

Portal Novilist.hr

Foto Halubajske mažoretkinje

Foto Halubajske mažoretkinje

Osvojile su pet zlatnih, jednu srebrnu i jednu brončanu medalju po različitim kategorijama



VIŠKOVO Halubajske mažoretkinje i Twirling klub Viškovo sudjelovale su na natjecanju mažoret plesa i twirlinga “Dance With Snowflakes” u organizaciji AMA u Poreču, gdje su osvojile: pet zlatnih, jednu srebrnu i jednu brončanu medalju po različitim kategorijama.


Zlatne medalje zaslužile su: Predškolska skupina pom pon, Anamaria Čuturić (solo twirl teen), Paola Petković i Doris Štimac (duo twirl teen), Tea Skalamera i Julija Cetina (duo twirl juniori) te Lorena Udović i Marina Brković (duo twirl seniori). Srebrnu medalju osvojile su Tiara Čargonja i Ema Mandić (duo twirl juniori), a brončanu Laura Valenčić i Paola Žiganto (duo twirl juniori). 


Četvrto mjesto zaslužile su Lara Opačić (solo pom pon) i Velika formacija pom pon (kadeti), dok je peto mjesto osvojila Katja Vlahinić (solo štap kadeti).




– Čestitamo našim mažoretkinjama i twirlingašicama i njihovim trenerima Loreni Udović i Marini Brković, te se zahvaljujemo našem predsjedništvu na njihovoj aktivnosti u udruzi, financijskoj pomoći roditelja i Općini Viškovo, te zahvaljujemo i Općini Klani na podršci oko prostora za treniranje, kao i Ervinu Benaziću na donaciji i vožnji, poručuju Halubajske mažoretkinje i Twirling klub Viškovo.