Veseli oldtimeri

Noć krinolina na brodu Marina: Odlična zabava s humanitarnim karakterom

Sandy Uran

Foto: V. KARUZA

Foto: V. KARUZA



RIJEKA – I ove godine Noć krinolina na brodu Marina, osma po redu, imala je donorsku notu.


Sve prikupljene donacije idu u korist Sigurne kuće koju vodi  U.Z.O.R. iz Rijeke. Održana je u organizaciji Karnevalske udruge Veseli oldtimeri te pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije.


Domaćini su bili Jelena Grubelić Kušeta i Andrej Kušeta te predsjednica Veselih oltimera Đurđica Margetić a među gostima gradonačelnik u 5. godišnjem dobu i počasni član Veselih oldtimera Meštar Toni, koji je dakako došao u društvu ovogodišnje kraljice Riječkog karnevala Dore Pilepić.




Valja istaknuti da je Karnevalska udruga Veseli oldtimeri član Federacije europskih karnevalskih gradova te da su balu nazočili generalni sekretar FECCe Branko Brumen sa suprugom Jelkom, potpredsjednik FECCe i počasni član Veselih Oldtimera Josip Silov, prvi senator FECCe iz Hrvatske Slavko Linić sa suprugom Ksenijom, članica FECCe i direktorica Bračkog karnevala Ivana Bošković Ivičić i meštar Bračkog karnevala Alen Dimić, te brojni karnevalisti iz inozemstva.



Za zanimljiv glazbeni repertoar i dobro raspoloženje na plesnom podiju bio je zaslužan Big band Josipa Pepija Forenbachera.