Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
23. travnja 2019.
Zapošljavanje

Naletjeli smo na zanimljiv oglas za posao: Riječka ustanova traži radnika s točno - 28 godina iskustva

Ilustracija arhiva NL
Ilustracija arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 12. prosinac 2018. u 10:03 2018-12-12T10:03:00+01:00

U vrijeme kada svakodnevno netko odlazi putem Irske, Njemačke i drugih europskih država, ostaje nekolicina ljudi koji još uvijek vjeruju u zapošljavanje u Hrvatskoj. Čitajući takve oglase, naletjeli smo na jedan itekako zanimljiv. 

U moru oglasa za posao objavljenih na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje naletjeli smo danas na jedan posebno zanimljiv. Ustanova za srednjoškolsko obrazovanje, osposobljavanje, usavršavanje i ostalo obrazovanje odraslih Educa, sa sjedištem u Rijeci, raspisala je, naime, natječaj za radno mjesto - tajnika / tajnice..

Uvjeti na prvi pogled izgledaju sasvim uobičajeno - od potrebnih znanja i vještina do vrste ugovora. No u oči upada detalj vezan za potrebno radno iskustvo traženog djelatnika. Potrebno je, ni manje ni više, nego točno - 28 godina radnog iskustva. 

Na naš telefonski upit, u Educi su nam potvrdili da nije riječ o tipfeleru već da je podatak objavljen u oglasu zaista i točan. Za radno mjesto tajnice sa srednjom stručnom spremom, potrebno je - 28 godina radnog iskustva.

Natječaj traje do sutra, kada će se vidjeti je li ova ustanova uspjeli naći nekoga tko zadovoljava baš ovako precizan uvjet.

Untitled

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Festival samoniklog bilja
KRŠAN, 27. i 28. travnja

Festival samoniklog bilja