Primjedbe do 28. siječnja

Na javnoj raspravi pruga Škrljevo – Rijeka – Jurdani

Helena Fogas

Od Škrljeva do Jurdana gradio bi se drugi kolosijek, te  obnovila i modernizarala cijela  pružna dionica / Snimio Silvano JEŽINA

Od Škrljeva do Jurdana gradio bi se drugi kolosijek, te obnovila i modernizarala cijela pružna dionica / Snimio Silvano JEŽINA

Radi se o Studiji o utjecaju na okoliš izgradnje drugog kolosijeka, obnove i modernizacije od Škrljeva do Jurdana



RIJEKA Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Primorsko-goranske županije otvorio je javnu raspravu o Studiji o utjecaju na okoliš izgradnje drugog kolosijeka, obnove i modernizacije pružne dionice Škrljevo – Rijeka – Jurdani u koju se svi zainteresirani mogu uključiti do 28. siječnja 2019. godine.


Tijekom javne rasprave javni uvid u Studiju može se obaviti u Informativnom centru Grada Rijeke, odnosno u RiInfu na Korzu, i to radnim danom od 10 do 14 i od 16 do 18 sati, u vijećnici Grada Bakra ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 11 sati i utorkom i četvrtkom od 12 do 15.30 sati, te u vijećnici Općine Matulji radnim danom od 9 do 14.00.


Kako se navodi na internetskim stranicama Grada Rijeke, na dan početka javne rasprave Studija je objavljena i na internetskim stranicama Ministarstva zaštite okoliša i energetike.




Također, za vrijeme trajanja javne rasprave prijedlozi, mišljenja i primjedbe zainteresirana javnost može dostaviti upisivanjem u knjige primjedbi koje će biti dostupne na mjestima javnog uvida, dostavom u pisanom obliku na adresu Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, Rijeka, Slogin kula 2.


Svi se prijedlozi i mišljenja mogu dostaviti i upisati u zapisnik za vrijeme trajanja javnog izlaganja Studije koje će biti održano u srijedu, 16. siječnja, u vijećnici Grada Rijeke s početkom u 17 sati.


Osim toga, stoji na web stranici Grada Rijeke, primjedbe i prijedlozi na Stratešku studiju mogu se dostaviti i na e-mail adresu: [email protected]