Počast dvojici Riječana

Mural za Mitra i Maga, prerano otišle članove Armade, otkriva se u subotu u Rijeci

P. N.

Foto NK Rijeka

Foto NK Rijeka

Damir Mitrović "Mitar" i Goran Damjanović "Mago" dvojica su Riječana koji su dali veliki obol u stvaranju navijačke grupe »Armada«. Zasigurno bi još mnogo dali Rijeci da nisu dali svoj život tijekom Domovinskog rata



RIJEKA Mural u čast dvojice prerano otišlih članova Armade – Damira Mitrovića »Mitra« i Gorana Damjanovića »Magarca« bit će službeno predstavljen i svečano otvoren u subotu u 20 sati na križanju Vukovarske ulice i Ulice Emilija Randića.


Dvoje je to Riječana koji su dali veliki obol u stvaranju navijačke grupe »Armada«. Zasigurno bi još mnogo dali Rijeci da nisu dali svoj život tijekom Domovinskog rata.


– Armada mu je bila i otac i mati, rekla je majka Gorana Damjanovića, Gordana.




Gordana Damjanović, zajedno s ostalim članovima dviju obitelji, prisustvovat će otvaranju murala. Ondje će biti i Mitrova kći Kristina, koja je imala jedva oko godinu dana, kada je njen otac poginuo u obrani Hrvatske.


Za izradu murala najviše su zaslužni članovi Armade, koji ne žele da se ikad zaborave imena mladića koji su toliko dali Rijeci, ali i Hrvatskoj. Širu priču o Damiru Mitroviću i Goranu Damjanoviću donosi službeni web http://www.nk-rijeka.hr/vijest/veterani-kojima-dugujemo-armadu-mitar-i-mago-zauvijek-medu-svojima/.