Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. prosinca 2019.
Modeli za džamiju

Modna revija u riječkom Islamskom centru privukla žene iz Istre, Slovenije i BiH

Pedesetak odjevnih kombinacija nosilo je deset djevojaka i mladih žena iz Rijeke
Pedesetak odjevnih kombinacija nosilo je deset djevojaka i mladih žena iz Rijeke
Autor:
Objavljeno: 20. ožujak 2019. u 15:54 2019-03-20T15:54:00+01:00

Odjeću prikazanu na reviji izradio je butik Hidžab shop elegance iz Cazina, a pedesetak odjevnih kombinacija, nosilo je deset djevojaka i mladih žena iz Rijeke. Cijela revija je bila vrlo lijepa i svi su bili prezadovoljni što je održana i što su se mogli okupiti na tako lijepom događaju, rekla je predsjednica Delimehić

RIJEKA U kongresnom centru riječkog Islamskog centra prošle je nedjelje održana modna revija za žene i oduševila sve koji su je došli pogledati.

Organiziralo ju je Vijeće žena Medžlisa Islamske zajednice Rijeka pod vodstvom Nafe Delimehić, a reviji se odazvao velik broj žena iz Pule, Labina, Umaga, Postojne, Izole i gošće iz Bosne i Hercegovine.

Kako je izvijestila web stranica riječkog Islamskog centra više od 200 žena je uživalo u kongresnom centru džamije gdje su mogle vidjeti modele koji su prikladno odjeveni za džamiju.

– Odjeću prikazanu na reviji izradio je butik Hidžab shop elegance iz Cazina, a pedesetak odjevnih kombinacija, nosilo je deset djevojaka i mladih žena iz Rijeke. Cijela revija je bila vrlo lijepa i svi su bili prezadovoljni što je održana i što su se mogli okupiti na tako lijepom događaju, rekla je predsjednica Delimehić.

Modna revija u Islamskom centru Rijeka

U organizaciji modne revije sudjelovao je velik broj članica džemata, kao i donatori koji su pomogli njezinu realizaciju, a nakon svečanog dijela je Vijeće žena priredilo ručak za sve okupljene.

Medžlis Islamske zajednice u Rijeci čestitao je svim organizatoricama revije, posebno predsjednici Vijeća žena Nafi Delimehić koja je podnijela najveći teret i odgovornost toga projekta.

Vijeće žena djeluje već jedno desetljeće, a najveći dio rada njegovih članica bio je i ostao humanitarni rad, kako kaže Delimehić, za različite ustanove i pojedince, za svakoga kome je trebala pomoć.

Podsjetimo, nedavno je to Vijeće održalo uspješnu humanitarnu akciju za radnike 3. maja, a prethodno za djecu smještenu u Domu Ivana Brlić Mažuranić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.