Pacijenti odabrali

Među “najdoktorima” 35 ih je iz Rijeke, Opatije i Lovrana

P. N.

Snimio Sergej DRECHSLER / Nl arhiva

Snimio Sergej DRECHSLER / Nl arhiva

Na popisu najboljih liječnika obiteljske medicine je  opatijska liječnica Ljiljana Šepić te riječki doktori Aleksandar Ljubotina, Damir Ševeljević, Eda Karlović, Jadranka Šoić, Nina Bašić-Marković, Petra Jurišić, Željana Strišković, Ljiljana Radović-Antolović i Laura Ambrozić-Pavković



Čak 35 liječnika iz Rijeke, Opatije i Lovrana našlo se na popisu najboljih liječnika i stomatologa prema ocjeni pacijenata, a ukupna je lista objavljena na portalu www.najdoktor.com.


Portal već treću godinu zaredom objavljuje popis najboljih doktorica i doktora, koji je rezultat marljivih i redovitih komentara pacijenata.S obzirom na količinu do sada pristiglih komentara, na portalu najdoktor.com vjeruju da se danas iz komentara može iščitati poprilično realna slika o doktoricama i doktorima u Hrvatskoj.

Ovogodišnji je popis najboljih iz redova doktorica i doktora rezultat pregleda profila svih doktorica i doktora.


Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore su ukupan broj komentara; odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara. Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Među devet najboljih dječjih kirurga je Nado Bukvić iz Rijeke.




Na popisu najboljih ginekologa su Boris Uhač iz Opatije te Mirko Prodan, Miodrag Vezmar, Miljenko Manestar, Marinko Marić, Ivan Saftić, Hrvoje Vlašić, Herman Haller, Dubravka Kalinić, Aleks Finderle koji rade u Rijeci.


S područja neurologije na listi najboljih je Ingrid Škarpa-Prpić iz Rijeke, a s područja oralne kirurgije Willy Kocjan također iz Rijeke.


Među najoboljim onkolozima je Jelena Roganović iz Rijeke, a na području ortopedije ističu se lovranski liječnici Zdravko Jotanović i Danijel Lopac.


Na popisu najboljih liječnika obiteljske medicine je  opatijska liječnica Ljiljana Šepić te riječki doktori Aleksandar Ljubotina, Damir Ševeljević, Eda Karlović, Jadranka Šoić, Nina Bašić-Marković, Petra Jurišić, Željana Strišković, Ljiljana Radović-Antolović i Laura Ambrozić-Pavković.


Među najboljim psihijatrima je Igor Girotto iz Rijeke.


S područja pedijatrije na riječkom podurčju na listi najboljih su Srećko Severinski, Neven Čače i Gordana Tomašić-Čubranić.


Najbolji riječki stomatolozi  su Željka Poljanić, Tomislav Vuletić, Neven Crepulja i Goran Grenko.


Na području urologije ističe se riječki doktor Kristian Krpina.