Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 1
Sutra: 20° 20° 1
21. travnja 2019.
Objavljena imena nagrađenih

Maja Skočanić među najboljim mladim voditeljima projekta

maja Skočanić na natječaj je prijavljena s projektom 'Studentski smještaj na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, 1. faza' /  Snimio Damir ŠKOMRLJ
maja Skočanić na natječaj je prijavljena s projektom 'Studentski smještaj na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, 1. faza' / Snimio Damir ŠKOMRLJ
Autor:
Objavljeno: 11. siječanj 2018. u 19:49 2018-01-11T19:49:00+01:00

Voditeljica projekata u Centru za EU projekte Sveučilišta u Rijeci Maja Skočanić do sada je radila na nizu sveučilišnih projekata, a na natječaj je prijavljena s projektom »Studentski smještaj na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, 1. faza« (TRIS)

RIJEKA Voditeljica projekata u Centru za EU projekte Sveučilišta u Rijeci, Maja Skočanić, osvojila je treće mjesto na natječaju za nagradu za najboljeg mladog voditelja projekta do 35 godina u okviru »Young Crew Croatia Project Management Awards 2017« izvrsno predstavivši projekt, Sveučilište i svoj rad.

Dobitnica nagrade do sada je radila na nizu sveučilišnih projekata, a na natječaj je prijavljena s projektom »Studentski smještaj na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, 1. faza« (TRIS).

Projekt je obuhvaćao izgradnju i opremanje triju paviljona studentskog smještaja kao i izgradnju prateće infrastrukture, poput šetnice, prometnica, instalacija nužnih za priključenje na komunalnu infrastrukturu, zaštitne ograde, uređenje okoliša te instalaciju fotonaponskih elektrana na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.

Projektne aktivnosti obuhvaćale su i promidžbu projekta te provedbu neovisne financijske revizije, a provedba projekta trajala je 34 mjeseca. Nositelj projekta je Sveučilište u Rijeci, a financijska sredstva osigurana su uspješnom prijavom na natječaj »Modernizacija, unapređenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju«, koji je objavljen u okviru Operativnog programa.

Ukupan iznos bespovratnih sredstava dodijeljenih za ovaj projekt je 178 milijuna kuna, od čega doprinos Europskog fonda za regionalni razvoj iznosi 85 posto, a nacionalni doprinos 15 posto.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš