Izjava o NK Rijeci

Lista za Rijeku: Kolinda nije naša predsjednica

Portal Novilist.hr

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin



RIJEKA Lista za Rijeku reagirala je na izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović po kojoj je za vrijeme Jugoslavije “naša Rijeka tada bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu Zvezdu”.


– Nakon zadnjih izjava Kolinde Grabar Kitarović o njezinom navijanju i klubovima za koje je navijala za vrijeme bivše države te Nogometnom klubu Rijeka kao rezevnom srpskom klubu, moramo se zapitati gdje je obraz predsjednici Republike?


Takve laži netko tko obnaša funkciju predsjednika Republike ne bi nikada smio izgovoriti niti o klubu i bilo kojoj organizaciji, a ponajmanje o najpopularnijem sportskom kolektivu grada i kraja odakle Kolinda Grabar Kitarović dolazi.




Navikli smo da u zadnje vrijeme HDZ-ove političarke sramote Rijeku. Sada je Kolinda Grabar Kitarović, kao HDZ-ov kadar u mirovanju, otišla korak dalje u podcjenjivanju i vrijeđanju povijesti HNK Rijeke, ali i samog grada i regije.


Kolinda Grabar Kitarović svrstala se u špalir tzv riječkih HDZ kadrova koji su u zadnja tri desetljeća obnašali odgovorne


funkcije u državi ali su se sramili svojeg grada i regije zato što drukčije politički diše od ostatka države. O kakvim se beskarakternim osobama radi možda je najbolje ne govoriti nego jednostavno pozvati sve naše birače, sve Riječane i građane Kvarnera da na predstojećim predsjedničkim izborima svakako izađu na birališta i ne biraju Kolindu Grabar Kitarović za predsjednicu RH jer ona za nas više i nije predsjednica, poručili su iz Liste za Rijeku.