Glamur na Rivi

Life & Fiumanka by Ivica Tomić: Pogledajte tko se sve zabavljao na glamuroznom partyju

Portal Novilist.hr

Foto by Ivica Tomić

Foto by Ivica Tomić



RIJEKA Lounge bar Boonker sinoć je ugostio sada već tradicionalni party priloga Life Novog lista. Tim povodom Life je proslavio 17. rođendan, a obilježen je i veliki jubilej – 20. izdanje regate Fiumanke koja je ove godine bila naš partner u zabavi za koju se tražila ulaznica više.


U sklopu glamuroznog događanja u organizaciji Novog lista premijerno je predstavljen novi posebni prilog na 80-ak stranica – Photo by Life Ivica Tomić.


Za potrebe priloga koji je službeno objavljen danas u sklopu Novog lista, naš fotoreporter Ivica Tomić prokrstario je cijelom Primorsko-goranskom županijom i drugim dijelovima Hrvatske.




Party je privukao brojne pripadnice i pripadnike riječke društvene scene koji su mogli uživati u modnoj reviji zagrebačkog dvojca Elfs koji ove godine slavi 15. rođendan.


Foto by Ivica Tomić


Foto by Ivica Tomić



Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić na drugoj samostalnoj riječkoj reviji predstavili su najnoviju kolekciju za proljeće i ljeto Chameleon koja je premijeru imala u travnju u Zagrebu.


Zabava uz more okupila je brojne vjerne čitatelje, suradnike i poslovne partnere Novog lista.


Među njima su bili: Gari Cappelli, Zoran Žgaljardić, Borna Kotromanić, Daniela Gračan, Ingrid Divković i mnogi drugi…


Zabavu nije propustio ni Željen Klašterka s HRT-a te Ivan Krešić, predstavnik Ine, dugogodišnjeg vjernog partnera Fiumanke.


Party je i ove godine vodila popularna riječka voditeljica Belma Džomba. Plesnim nastupom oduševile su plesačice riječkog plesnog studija Trinity&co, dok je za dobru glazbu bio zadužen DJ Luca Montecchi.