Od 19. svibnja do 8. lipnja

Lego festival u Tower centru ponudit će obilje zabave ljubiteljima kockica

Danijela Bauk

ilustracija

ilustracija



U Tower Centru Rijeka od ovog će četvrtka, 19. svibnja, posjetitelje na hodnicima dočekivati maštovite figure od Lego kockica u prirodnim veličinama, a u sklopu Lego festivala bit će održana i zanimljiva natjecanja. Puna tri tjedna riječki će Tower Centar biti mjesto okupljanja malih i onih malo većih ljubitelja Lego proizvoda.


Od 19. svibnja do 8. lipnja Tower Centar Rijeka ponudit će mnogo zabave uz mnogima omiljene likove sastavljene od popularnih kockica. Tako će se na hodnicima Towera moći susresti Dartha Vadera i R2D2-a iz popularnih »Ratova zvijezda«, Munjevitog Jurića iz animiranog filma »Cars«, Buzza Svjetlosnog i Woodyja iz animiranog filma »Priča o igračkama«, te mnoge druge – u prirodnim veličinama. Također, biti će tu i likovi iz zabavnih avantura čarobnog Lego svijeta, poput onih iz čudesne prirode u animiranom filmu »Legends of Chima« ili »Lego Friends« u kojima upoznajemo Oliviju i Emmu koje obožavaju sve djevojčice.


Osim izložbe figura, u sklopu festivala na hodnicima Tower Centra biti će postavljeni infopaneli kroz koje će se moći doznati više o povijesti jedne od najpopularnijih i najzastupljenijih igračaka u svijetu koja uveseljava mnogobrojne generacije mališana već više od pola stoljeća. Tijekom tri tjedna Festivala, na 4. katu Tower Centra bit će postavljena igraonica namijenjena igri s Lego kockicama u pratnji roditelja koja će biti otvorena od 16 do 21 sat tijekom tjedna te subotom od 9 do 21 sat, kao i nedjeljom od 10 do 21 sat. Djeca će u vikendima koji slijede nakon otvorenja Festivala, moći sudjelovati u nagradnim natjecanjima u novootvorenoj igraonici Happyland.