Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. siječnja 2020.
Studentsko natjecanje

Kreće nova edicija Realizatora: Novčane nagrade najboljima

Otvorenje natjecanja Realizator 2017. godine / Snimio Vedran KARUZA
Otvorenje natjecanja Realizator 2017. godine / Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 10. listopad 2018. u 7:19 2018-10-10T07:19:36+02:00

Partner natjecanja Step Ri osigurao je pobjedničkim timovima i službeni razgovor za pristup programu predinkubacije inovativnih poslovnih ideja

RIJEKA Zaklada Sveučilišta u Rijeci predstavila je treću ediciju sveučilišnog case study natjecanja Realizator, projekta pokrenutog s ciljem povezivanja akademske i gospodarske zajednice.

Realizator kod studenata, kroz rad na stvarnim poslovnim izazovima, razvija vještine potrebne na tržištu rada, pruža praktično iskustvo, potiče kreativnost i inovaciju, omogućuje edukacije i stručnu podršku, poznanstva s potencijalnim poslodavcima te pridodaje životopisu ono najvažnije, iskustvo.

Ove godine Realizator okuplja šest poduzeća i institucija: Grad Rijeku, Geotech d.o.o., Namještaj Mima d.o.o., JGL d.d., Dom zdravlja Primorsko-goranske županije te Jadranka hoteli d.o.o., a predstavnici poduzeća poslovne slučajeve predstavit će na velikom otvorenju Realizatora 17. listopada u Znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci Step Ri.

Prijave kandidata otvorene su do 21. listopada, a ovogodišnje se natjecanje sastoji od pet modula: Start, Learn, Mingle, Play and Win. Mingle modul će u neformalnoj atmosferi omogućiti studentima druženje i savjetovanje s uspješnim poduzetnicima, a zbog povećanog interesa ove godine otvorila se i mogućnost sudjelovanja studenata Veleučilišta u Rijeci.

Prva tri najbolja rješenja svih poduzeća bit će novčano nagrađena, a partner natjecanja Step Ri osigurao je pobjedničkim timovima i službeni razgovor za pristup programu predinkubacije inovativnih poslovnih ideja.

O uspješnosti projekta govore i brojke, na prethodnim edicijama sudjelovalo je preko 140 studenata, raspodijeljenih u 49 timova, ukupno je zaprimljeno preko 40 poslovnih rješenja od kojih su najbolja nagrađena novčanim nagradama ukupne vrijednosti 40.500 kuna.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.