Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1
Sutra: 4° 4° 1
21. siječnja 2019.
Zabava na snijegu

foto Kraj snježnih radosti: Brojni skijaši danas se vraćaju kući, a sudeći prema fotografijama bilo im je lijepo

Kraj snježnih radosti: Brojni skijaši danas se vraćaju kući, a sudeći prema fotografijama bilo im je lijepo
Kraj snježnih radosti: Brojni skijaši danas se vraćaju kući, a sudeći prema fotografijama bilo im je lijepo
Autor:
Objavljeno: 13. siječanj 2018. u 14:36 2018-01-13T14:36:41+01:00

Među najpopularnijim talijanskim odredištima bili su Kronplatz i Andalo, a brojni vjerni gosti nisu niti ove godine propustili dolazak u Livigno

Savršene vremenske prilike, obilje snijega i još više onog što ide u red zimskih radosti i ove su sezone na brojna talijanska, austrijska, ali i švicarska skijališta doveli brojne goste iz Hrvatske. Tristotinjak mladih skijaša iz Primorja tjedan dana provelo je na KnockOut Snow Festivalu koji je ove godine imao bazu u mjestu Veysonnaz, koje se nalazi u popularnom švicarskom skijalištu 4 Doline.

Među najpopularnijim talijanskim odredištima bili su Kronplatz i Andalo, a hrvatski skijaši našli su se i u Colfoscu, odnosno na skijalištu Alta Badia te skijalištu Val Di Fassa, a brojni vjerni gosti nisu niti ove godine propustili odlazak u Livigno.

SKI121X25

Tamo su u najvećem broju bili gosti iz Rijeke i Istre, no nemalo je bilo i Zagrepčana te Dalmatinaca iz svih većih gradova te hrvatske regije. Kako to obično biva kad je Livigno u pitanju, ovaj se period godine koristi i za čitav niz promocija.

SKI121X32

A najveći je hit proteklog tjedna bilo predstavljanje električnog automobila Tesla Model X. Automobil impresivnog izgleda i jednakih takvih sposobnosti privlačio je poglede mnogih, baš kao što su to činile i bezbrojne trgovine tog bescarinskog raja Italije koje su uz i inače znatno povoljnije cijene istaknule i velike popuste.

SKI121X29

A nije nedostajalo ni poznatih osoba. Od gospodarstvenika, političara pa sve do – glazbenika. A hit svih hitova bio je – Jole.

SKI121X11

S obzirom na to da je iznimno popularan i jednako toliko susretljiv, Jole je neprestano bio u zagrljaju djece i ljepšeg spola, mada na fotografiranje s njim nisu imuni bili ni ozbiljni muškarci.

SKI121X21

Da je dobio samo kunu za svaku fotku ili selfi, Jole bi jako dobro bio mogao podebljati svoj bankovni račun.

SKI121X26

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka