Zabava na snijegu

Kraj snježnih radosti: Brojni skijaši danas se vraćaju kući, a sudeći prema fotografijama bilo im je lijepo

Edi Prodan

Među najpopularnijim talijanskim odredištima bili su Kronplatz i Andalo, a brojni vjerni gosti nisu niti ove godine propustili dolazak u Livigno



Savršene vremenske prilike, obilje snijega i još više onog što ide u red zimskih radosti i ove su sezone na brojna talijanska, austrijska, ali i švicarska skijališta doveli brojne goste iz Hrvatske. Tristotinjak mladih skijaša iz Primorja tjedan dana provelo je na KnockOut Snow Festivalu koji je ove godine imao bazu u mjestu Veysonnaz, koje se nalazi u popularnom švicarskom skijalištu 4 Doline.


Među najpopularnijim talijanskim odredištima bili su Kronplatz i Andalo, a hrvatski skijaši našli su se i u Colfoscu, odnosno na skijalištu Alta Badia te skijalištu Val Di Fassa, a brojni vjerni gosti nisu niti ove godine propustili odlazak u Livigno.





Tamo su u najvećem broju bili gosti iz Rijeke i Istre, no nemalo je bilo i Zagrepčana te Dalmatinaca iz svih većih gradova te hrvatske regije. Kako to obično biva kad je Livigno u pitanju, ovaj se period godine koristi i za čitav niz promocija.



A najveći je hit proteklog tjedna bilo predstavljanje električnog automobila Tesla Model X. Automobil impresivnog izgleda i jednakih takvih sposobnosti privlačio je poglede mnogih, baš kao što su to činile i bezbrojne trgovine tog bescarinskog raja Italije koje su uz i inače znatno povoljnije cijene istaknule i velike popuste.



A nije nedostajalo ni poznatih osoba. Od gospodarstvenika, političara pa sve do – glazbenika. A hit svih hitova bio je – Jole.



S obzirom na to da je iznimno popularan i jednako toliko susretljiv, Jole je neprestano bio u zagrljaju djece i ljepšeg spola, mada na fotografiranje s njim nisu imuni bili ni ozbiljni muškarci.



Da je dobio samo kunu za svaku fotku ili selfi, Jole bi jako dobro bio mogao podebljati svoj bankovni račun.