Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. studenoga 2019.
Snimanje filma

foto Komedija na Krčkom mostu: Francuski vaterpolisti preko mosta krenuli na LGBT natjecanje

Foto S. Ježina
Foto S. Ježina
Autor:
Objavljeno: 31. srpanj 2018. u 22:42 2018-07-31T22:42:00+02:00

Komedija »Osveta sjajnih škampi« nudi priču o amaterskoj vaterpolo momčadi iz okolice Pariza koja pod svaku cijenu želi dokazati sebi i drugima da može pobijediti na ozbiljnom natjecanju. U velikoj želji naprave pogrešan korak i prijave se na natjecanje LGBT zajednice...

KRALJEVICA Snimanje filma zatvorilo je Krčki most Komedija poslije podne u nekoliko intervala po desetak minuta. Srećom, nije vikend pa većih prometnih zastoja nije bilo, no vozače koji su čekali u koloni s obje strane zaintrigiralo je zatvaranje mosta. O čemu se radi, radoznalo su se raspitivali čekajući dok autobus s glumcima ne protutnji u filmskom zanosu preko Svetog Marka. Netko od neiformiranih vozača u koloni bio je gotovo uvjeren da se nešto dogodilo, a da je snimanje filma samo neuvjerljiva isprika.
No, nije bilo nikakve tragedije na spoju kopna i Krka. Naprotiv, Krčki most je ugostio komediju.

FO317SJ03
Snimanje filma na Krčkom mostu / Foto Silvano Ježina

Na Krčkom mostu snimale su se scene komedije »Osveta sjajnih škampi« (Revange of Shiny Shrimps). Film nudi priču o amaterskoj vaterpolo momčadi iz okolice Pariza koja pod svaku cijenu želi dokazati sebi i drugima da i amaterska ekipa može pobijediti na ozbiljnom natjecanju. U velikoj želji naprave pogrešan korak i prijave se na natjecanje LGBT zajednice. Kreću sportske igre i urnebesne scene. Krčki most se pokazao idealnim mjestom za snimanje filma. Dok je promet čekao, mostom je prolazio autobus na kat sa zbunjenim vaterpolistima.
Film je produkt hrvatsko-francuske koprodukcije. Pojedine scene snimane su u Rijeci i Opatiji.

Krčki most, vitalni 38-godišnjak koji je prije 11 dana proslavio rođendan, nije prvi put poslužio kao spektakularna kulisa. Lanjskog srpnja na mostu se snimao film »Most« (Bridge). I u nedjelju navečer će se nakratko zatvoriti most dug 1,7 kilometara. U čast oslobodilačke akcije »Oluja« na mostu će se zapaliti stotine baklji.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.