KORISNICI BOOKINGA BIRAJU: Ovih deset kuća za odmor izabrali su kao najbolje u Rijeci i okolici

P. N.

foto: screenshot

foto: screenshot

Internet stranica booking.com, jedna od najpopularnijih platformi za traženje smještaja, izdvojila je deset najboljih vila u Rijeci i okolici, ravnajući se prema ocjenama svojih korisnika.



Kuće za odmor na dobroj lokaciji, naročito one koje gostima nude i bazen, izuzetno su tražen smještaj, čak i u danima kad turistički djelatnici bilježe slabiju potražnju za smještajem u destinacijama na jadranskoj obali.


U pitanju je visokokvalitetan tip smještaja, koji uvijek ima svoju publiku.


Takve kuće za odmor mogu se naći i u Rijeci, odnosno u riječkoj okolici, a internet stranica booking.com, jedna od najpopularnijih platformi za traženje smještaja, izdvojila je deset najboljih vila u Rijeci i okolici, ravnajući se prema ocjenama svojih korisnika.




Najboljom vilom za odmor u Rijeci korisnici “Bookinga” ocijenili su vilu Casa Bellavista, koja se nalazi u riječkom naselju Pulac.


Kao i kod svih kuća za odmor, turiste koji se odlučuju za ovakav tip smještaja najviše privlači lijep pogled i bazen u vrtu vile.


Gostima na raspolaganju stoji i velika terasa s mjestom za roštilj, ali i malo igralište za djecu.


Unutrašnjost vile opremljena je svim pogodnostima, uključujući, dakako, klima uređaj, besplatan WiFi, potpuno opremljenu kuhinju. U vili Casa Bellavista može se smjestiti šest osoba, koje će za četiri noćenja krajem kolovoza platiti nešto više od sedam tisuća kuna.


U istom razdoblju, koncem kolovoza, cijena četiri noćenja za četiri osobe iznosi nešto više od šest tisuća kuna.



– Ta kuća je sve što trebate kad želite provesti odmor uživajući u privatnosti, hvale smještaj u ovoj riječkoj vili nizozemski gosti.


Kao drugu najljepšu vilu u Rijeci i riječkoj okolici korisnici bookinga ocijenili su jednu koja se nalazi uz samu plašu u Kostreni.


Beach House Bassi nema bazen, što je inače postalo gotovo pa uobičajeno za ovakav tip turističkih objekata, ali on jkoj nije niti potreban, budući da se kuća nalazi na doslovno desetak metara udaljenosti od mora.


– Sve je ovdje savršeno, a naročito je sjajna lokacija, hvale vilu na plaži gosti koji su u njoj proveli odmor.



Kao treću vilu po kvaliteti u Rijeci i okolici korisnici Bookinga ocijenili su vilu Little garden house, koja se nalazi u gradu, u Ulici Giuseppea Duelle. Niti ova vila gostima ne nudi uživanje kraj bazena bazen, ali ljudi koji su u njoj proveli odmor hvale njezinu udobnost, vrt u cvijeću, ljubaznost domaćina i lokaciju.


– Imali smo sreću kad smo bookirali ovu prekrasnu kuću s lijepim vrtom u Rijeci. Domaćini su vrlo ljubazni, a cijene razumne i definitivno bi ova kuća opet bila naš izbor, stoji u jednoj od recenzija, koju su ostavili gosti iz Rusije.


Korisnicima Bookinga vrlo se svidjela i vila Kucar, koja je tek 900 metara udaljena od stadiona na Rujevici. Kuća može primiti šest osoba, a gostima se najviše svidjela udobnost i lokacija.


Peta po kvaliteti kuća za odmor, po ocjenama korisnika Bookinga , nalazi se u Klani, a vlasnici su je nazvali Casa del Bambi. Ono što ovu kuću za odmor izdvaja od ostalih jeste prekrasan vrt, s trešnjama i velikim, zelenom tratinom.


Niti ova kuća nema bazen, ali gosti koji su u njoj proveli odmor svejedno su uživali. Barem tako kažu u recenzijama ovog turističkog objekta. Kuća je udobna i moderno namještena, s popločanom terasom na kojoj se nalazi roštilj.



Ovih pet vila, dakako, nisu najbolje od riječke ponude ovakvih smještajnih objekata. One jesu najbolje ocijenjene od strane korisnika Bookinga, ali kad je o kvaliteti riječ – te ocjene ne mogu se uzeti kao relevantne. Međutim, dobra ocjene na jednom od najvećih servisa za iznajmljivanje ovim kućama za odmor svakako će garantirati izvrsnu popunjenost.


Među prvih deset najboljih vila, prema ocjenama korisnika bookinga, nalaze se još i prekrasna Casa Arijana, smještena u Ulici Dobriše Cesarića, koja gostima nudi vrhunski luksuz i prekrasan pogled, zatim kuća za odmor City Oasis u Kumičićevoj ulici, koja također nudi luksuz i prekrasan pogled, kao i Vila Meri, oaza luksuza s velikim vrtom u kojem se nalazi bazen.



Na popisu deset najboljih prema ocjenama korisnika Bookinga nalazi se i jedna kuća u zaleđu, u blizinu Fužina. Vila je to s prekrasnim interijerom, koja kao svoj adut koristi šetnje po prirodi i blizinu jezera.