Karnevalska zabava

Jelena Rozga napunila Ex port Deltu

Sandy Uran

Svoje obožavatelje tijekom koncerta koji je potrajao do kasno u noć počastila je svojim najvećim hitovima poput »Žena Majka Kraljica«, »Ako poludim«, »Ne pijem, ne pušim«, »Dobitna kombinacija«, »Solo igračica« i drugima



RIJEKA Prava karnevalska zabava održana je i u Ex port Deltu, točnije u nekadašnjoj zgradi Expodrva na Delti gdje je koncert održala Jelena Rozga.


Mnogobrojni Rozgini obožavatelji svih generacija, bilo je onih u najboljim godinama do srednjoškolaca, došli su na koncert ne bi li poslušali svoju ljubimicu i za tu su se prigodu i umaskirali.


Među brojnom publikom moglo se tako vidjeti mačke, vještice, kosture, doktore te brojne druge maske, a poveću pažnju privukla je i ona Donalda Trumpa, koja se njegovom tipičnom gestikulacijom uživila u ulogu predsjednika SAD-a.




Rozga se pak, od samog početka koncerta koji je publika dočekala ushićeno, pobrinula da tijekom cijele večeri atmosfera bude vesela.


Svoje obožavatelje tijekom koncerta koji je potrajao do kasno u noć počastila je svojim najvećim hitovima poput »Žena Majka Kraljica«, »Ako poludim«, »Ne pijem, ne pušim«, »Dobitna kombinacija«, »Solo igračica« i drugima.