Novi direktor

Jednoglasna odluka: Marinu Rajčiću četiri godine na čelu Autotroleja

Helena Fogas

Rajčić je zaposlenik Autotroleja od srpnja 2012. godine, bio je ekspert za poslovne procese i analitiku, te prokurist



RIJEKA Marin Rajčić novi je direktor KD-a Autotrolej. Jednoglasna je to odluka svih članova Skupštine ovog komunalnog društva koja je održana koncem prošle godine, priopćeno je iz KD-a Autotrolej. Novi direktor na ovu je funkciju imenovan na mandat od četiri godine, odnosno do 2020. godine. Marin Rajčić je bio imenovan direktorom od 1. kolovoza 2016. godine i to do konca prošle godine, a na toj dužnosti zamijenio je dotadašnjeg direktora Željka Smojvera.


Inače, Rajčić je diplomirani inženjer pomorskog prometa, a zaposlenik KD-a Autotrolej je od srpnja 2012. godine kao ekspert za poslovne procese i analitiku, dok je od kraja rujna 2015. godine obnašao i funkciju prokurista u KD-a Autotrolej. Kao Ekspert za poslovne procese i analitiku sudjelovao je u izradi planova i programa razvoja te akata Društva, na analiziranju kvalitete usluga, prikupljao je informacije i informirao Direktora iz djelokruga svih organizacijskih jedinica Društva, te je radio na poslovima praćenja i realizacije ugovora iz djelokruga rada svih službi Društva.


Prije zaposlenja u KD-a Autotrolej Marin Rajčić radio je u Ini d.d kao specijalist za SAP u sektoru informatičkih servisa, na poslovima informatičkog sustava SAP, te ranije kao šef odjela transporta Rijeka u sektoru za dobavu nafte i logistiku pri SD rafinerije i marketing.