Jelenje

Ivoslav Ban: “HDZ siguran u pobjedu jer ostvari što obeća”

Sanja Gašpert

Kao majka četvero djece, Ana Marija Vujić želi dati doprinos boljoj budućnosti svoga kraja. Aktivna je u brojnim udrugama i Župi sv. Mihovila, a od malih nogu je uz svoju majku Elzu Valić Bezuh sudjelovala u raznim akcijama posvećenim boljitku Podhuma i Općine Jelenje



JELENJE HDZ Jelenje predstavio je, ispred Čitaonice u Zoretićima, svoje kandidate i program za predstojeće izbore. Kandidatkinja za načelnicu Općine Jelenje, profesorica Ana Marija Vujić, naglasila je kako potječe iz tipične hrvatske katoličke obitelji.


Kao majka četvero djece, želi dati doprinos boljoj budućnosti svoga kraja. Aktivna je u brojnim udrugama i Župi sv. Mihovila, a od malih nogu je uz svoju majku Elzu Valić Bezuh sudjelovala u raznim akcijama posvećenim boljitku Podhuma i Općine Jelenje.


Nositelj liste HDZ-a je Ivoslav Ban, a na njoj su, uz njega, Ana Marija Vujić, Slavko Ljubas, Drago Kovačević, Nika Gović, Nikica Maravić, Jakica Ostojić, Josip Štanfel, Margareta Krstić, Tina Štulić, Veronika Maršanić Viškanić, Vedran Zoretić i Željko Marković.




Predsjednik HDZ-a Jelenje Ivoslav Ban kazao je kako smatra da je to najbolja od ponuđenih lista na predstojećim izborima, jer članovi nisu povezani interesno i rodbinski, već ih povezuje želja da naprave nešto dobro za svoj zavičaj.


Predstavljajući program za izbore, Ban je istaknuo kako HDZ ne nudi megalomanske i futurističke projekte, već rješavanje konkretnih gorućih problema mještana, kao što je urušena cesta Lopača-Grohovo.


– HDZ je siguran u pobjedu na predstojećim izborima u Općini Jelenje, jer se mještani dobro sjećaju da HDZ ostvari ono što obeća. Kad je upravljao Općinom Jelenje, HDZ je obećao izgradnju vodovoda u Kukuljanima i Lopači i to je ostvareno, kazao je Ban pozivajući mještane da sudjeluju u ekološkoj akciji uređenja područja izvorišta Rječine, u petak, 19. svibnja, u skladu s HDZ-ovim sloganom kampanje »Homo Delat Zajedno!«. )