Novi list i Tower Centar biraju

IZBOR NAJBLOGERICE U TOWER CENTRU: Ester Gallo je najblogerica! Njezina ljubav prema modi osvojila je žiri

Ivana Kocijan

snimio Roni Brmalj

snimio Roni Brmalj

Drugo je mjesto osvojila Ana Marija Cuculić, a treće Karla Jokić. Pored njih, od pedeset prijavljenih u utrku za titulu najBLOGERICE ušle su i Jelena Jovanović, Marija Starčević, Valentina Štokovac i Ira Vlahović.



RIJEKA – Ester Gallo, Riječanka koja potvrđuje da za ljubav prema modi godine uopće nisu važne, pobjednica je prvog izbora za najBLOGERICU u organizaciji Tower Centra Rijeka i priloga Life Novog lista.


– Očekivanja mi nisu bila velika kad sam vidjela da se nije prijavio nitko mojih godina. Mislila sam, što tu radim, ali nisam htjela odustati jer sam u duši veliko dijete i mislim da je moj modni izričaj odraz mog vedrog karaktera. Oduvijek uživam u modi, i prije nego što je postojao Instagram slikala sam ono što sam to jutro obukla i slala te slike prijateljicama i suprugu koji je na brodu. Pojavom Instagrama počela sam objavljivati svoje modne kombinacija i u tome uživam. Imam više od 5000 pratitelja, a sad bih voljela vidjeti što se od toga može napraviti, to bi mi bila želja, odmah po završetku izbora rekla nam je novopečena pobjednica.


Drugo je mjesto osvojila Ana Marija Cuculić, a treće Karla Jokić. Pored njih, od pedeset prijavljenih u utrku za titulu najBLOGERICE ušle su i Jelena Jovanović, Marija Starčević, Valentina Štokovac i Ira Vlahović.




Na finalnom izboru održanom večeras na 4. katu Tower Centra o pobjednici je odlučivao stručni žiri u kojem su bili: najpoznatija hrvatska lifestyle blogerica Ella Dvornik, najpoznatija hrvatska beauty blogerica i influencerica Jelena Perić, riječka blogerica Ivana Pirizović, mladi riječki fotograf s međunarodnom karijerom Filip Koludrović te te predstavnice Tower Centra i priloga Life Novog lista – Aleksandra Pende i Ana Braškić.


snimio Roni Brmalj


snimio Roni Brmalj



– Mislim da je Ester zasluženo pobijedila i da ima sve kvalitete potrebne za titulu najBLOGERICE. Svi smo zadovoljni konačnim izborom i cijelim eventom održanim u suradnji s Novim listom. Nadam se da ćemo ponoviti tu suradnju i ostvariti suradnju s pobjednicom kroz osmišljavanje stylinga za Tower inspiraciju koju Tower Centar radi u suradnji s Novim listom. Isto tako, pobjednica će imati mogućnost pisanja za Tower Lifestyle Magazin, kroz osmišljavanje stylinga i druge projekte koje planiramo realizirati kroz predstojeću godinu, rekla je Aleksandra Pende iz Tower Centra.


Kandidatkinje su se u velikoj završnici izbora žiriju, navijačima i drugoj publici predstavile stajlinzima koje su pripremile ovog tjedna u suradnji s Tower Centrom Rijeka, a kako bi što bolje ocijenili njihov stil, članovi žirija na uvid su dobili i njihove aplikacijske materijale – fotografije, Instagram profil i prijedlog prvog posta na njihovom blogu.


Pobjednica je za nagradu osvojila DSLR fotoaparat Nikon D5300 koji će joj olakšati postizanje savršenih fotografija, mobitel Huawei P9 Lite za savršene Instagram fotografije, edukativni tečaj u Algebra centru u Rijeci i pomoć pri pokretanju modnog bloga te novčanu nagradu u iznosu od 1.000 kuna na American potrošačkoj kartici za kupovinu u Tower centru Rijeka. Vrijedne nagrade pripale su i drugoplasiranoj i trećeplasiranoj natjecateljici. Obje su osvojile mobilni uređaj Huawei P9 Lite i 500 kuna na Golden Tower kartici.


U sklopu finalnog izbora održan je i panel na temu: Bloger – posao 21. stoljeća u sklopu kojeg su blogerice Ella Dvornik, Jelena Perić i Ivana Pirizović te fotograf Filip Koludrović u razgovoru s voditeljicom događanja Belmom Džomba otkrili kako su započele i kako sada funkcioniraju njihove uspješne blogerske, odnosno fotografska karijera.