"Plavo Zeleni Fiumanka Expo"

Humanitarna akcija na štandu komunalnog društva Ponikve

Ljiljana Hlača

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Na štandu se mogu kupiti i umjetnički radovi napravljeni od naplavina, a prikupljeni novac od prodaje odlazi na humanitarni projekt kojeg je pokrenulo ovo društvo pod nazivom "Teov put za prvi korak"



 RIJEKA U sklopu 18. Fiumanke i sajma »Plavo Zeleni Fiumanka Expo« na Rivi boduli postavljen je štand i komunalnog društva Ponikve.


Krk koji nudi informacije o projektima »Energetski neovisan otok Krk do 2030. godine«, »Otok Krk bez otpada«, te svim sudionicima Fiumanke dijeli Plave vreće za prikupljanje naplavina s obale.


Nadalje, na štandu se mogu kupiti i umjetnički radovi napravljeni od naplavina, a prikupljeni novac od prodaje odlazi na humanitarni projekt kojeg je pokrenulo ovo društvo pod nazivom »Teov put za prvi korak«.




Naime, riječ je o Teu Jelenoviću koji je rođen s dijagnozom artrogripoza koja se manifestira ukočenošću zglobova, tetiva i slabom pokretljivošću mišića.


Štand ostaje otvoren još tijekom sutrašnjeg dana pa svi oni koji se žele uključiti u ovu humanitarnu priču imaju vremena.