HAK

Zbog radova zatvorena autocesta A7, između čvorova Križišće i Šmrika

Hina

Zbog radova zatvorena je autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera, a između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub (HAK). Večeras od 22 sata bit će zatvoren isključni krak na čvoru Draga iz smjera Orehovice.

Do 30. travnja, zbog razminiranja, zatvara se županijska cesta Slunj-Cetingrad (ŽC3258), u mjestu Grabarska. Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta.


Zbog radova je zatvorena brza cesta DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (DC28-ŽC3052). Obilazak je kroz Vrbovec.


Zbog sanacije kolnika na Slavonskoj aveniji u Zagrebu, na raskrižju XIII Vrbik – Marohnićeva, do 15. travnja vozit će se dvosmjerno, jednom stranom kolnika (u prvoj fazi sjevernim, a u drugoj južnim kolnikom), otežano uz moguće zastoje pa vozače molimo da koriste alternativne pravce. U vrijeme radova bit će onemogućen izlaz na Slavonsku aveniju iz ulice XIII. Vrbik i Marohnićeva.Do 15. lipnja na državnoj cesti DC201 u blizini graničnog prijelaza Požane-Sočerga vozi se uz regulaciju prometa semaforima, a i dalje je zabrana prometa za autobuse i teretna vozila koji se preusmjeravaju na Kaštel. Do 30. travnja, zbog radova, vozi se usporeno graničnim prijelazom Vinjani Donji. Granični prijelaz Harmica sa Slovenijom otvoren je za vozila do 7,5 tona.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.