Dobra suradnja

Gradonačelnik Obersnel s ministrom pravosuđa Draženom Bošnjakovićem

P. N.

Foto: Grad Rijeka

Foto: Grad Rijeka

Ministar Bošnjaković naglasio je kako je posjet Rijeci organiziran u sklopu obilaska pravosudnih tijela u cijeloj Hrvatskoj, s čijim čelnicima je razgovarao o pravosudnoj reformi, ažurnosti sudova, kao i drugim izazovima s kojima se susreću u svom radu



RIJEKA Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel susreo se s ministrom pravosuđa Draženom Bošnjakovićem, koji se nalazi u posjetu Rijeci.


Ministar Bošnjaković naglasio je kako je posjet Rijeci organiziran u sklopu obilaska pravosudnih tijela u cijeloj Hrvatskoj, s čijim čelnicima je razgovarao o pravosudnoj reformi, ažurnosti sudova, kao i drugim izazovima s kojima se susreću u svom radu. Na sastanku je bilo riječi u dobroj suradnji Grada Rijeke i Ministarstva pravosuđa.


Naime, Ministarstvo pravosuđa nadležno je za sudove, od kojih mnogi djeluju ili imaju arhive u prostorima koji su u vlasništvu Grada Rijeke.




Na sastanku je bila prisutna pročelnica Odjela za gospodarenje imovinom Grada Rijeke Denis Šulina, dok je u pratnji ministra, pored njegovih najbližih suradnika, bio i predsjednik Županijskog suda u Rijeci Veljko Miškulin.