Spektakl u Stereu

General Woo, Kandžija i Krankšvester: teroristički napad rimom i beatovima

Ivana Kocijan

Nastup »Tri terora«, izvođača koji bude svijest,  stihovima seciraju stanje u zemlji i liječe isprane mozgove bio je i više nego uspješan



Pred tada još brojnu publiku prvi su stali 3ki Stil i Sett, dvojac poznatiji pod imenom Krankšvester koji je krajem prošle godine sličnu atmosferu, samo pred manjim brojem gledatelja, »zakuhao« na nastupu u Placeu. Sudeći po euforičnim reakcijama okupljenih, zbornom pjevanju/repanju i gužvi pred pozornicom, ludi osječki duo u Rijeci ima vjernu publiku koja je njihove porno-rap balade prepune brutalnih rima dočekala i više nego oduševljeno.


Hip-hop show u Stereu svojim je nastupom uveličao i osječki reper Kandžija koji je uz pratnju MC-ja Toxa predstavio novi, drugi album »Koktel od rakije« i energičnim nastupom opravdao titulu jedne od najvećih nada hip-hopa na ovim prostorima.


Za kraj »terorističkog« dijela večeri u kojem su uz pretežno mušku riječku publiku uživali i posjetitelji iz drugih dijelova Lijepe Naše ostao je General Woo, vukovarski reper čiji je novi, sedmi album »Verbalni delikt« u kojem analizira današnje društvo pravi hit.




Iako je publike moglo biti i više, nastup »Tri terora«, izvođača koji bude svijest, angažiranim stihovima seciraju stanje u zemlji i liječe isprane mozgove bio je i više nego uspješan. Da bi bio još raznovrsniji, pobrinuli su se i Dj Dirty Hairy, DJ Pips, Sunny Sun, Whole Heap Ganja Crew te DJ Smeđi Šećer.