Četvrto izdanje

Exclusive Auto Moto Show: Hibridni Megane i Toyota Rav4 pred Riječanima

Edi Prodan

Foto S. Ježina

Foto S. Ježina

Četvrto izdanje Exclusive Auto Moto Showa održat će se od 17. do 20  ožujka u prostoru Tower Centra Rijeka. Show će se održati na prostoru površine 4 tisuće četvornih metara, a već je sada praktično čitav prostor rezerviran



RIJEKA Četvrto izdanje Exclusive Auto Moto Showa održat će se od 17. do 20.  ožujka u prostoru Tower Centra Rijeka, u već uhodanom prostoru za  takva događanja, gdje se nekad nalazila trgovina Semeraro.  Jedno od najzanimljivijih događanja take vrste u Hrvatskoj u Ri info centru najavili su Siniša Grgantov, direktor agencije Klik marketing, glavnog organizatora manifestacije, Rajmond Terčić iz udruge Auto staza Grobnik kao suorganizator te Anja Karuza zamarketing i PR za Tower Centar  i Saša Brusić zamjenik direktora Tower Centra.


– Show će se održati na prostoru površine 4 tisuće četvornih metara, a već je sada praktično čitav prostor rezerviran. 


Velika lista izlagača


Lista izlagača broji sve značajnije proizvođače automobila koji posluju u Hrvatskoj dok nam je precizni popis noviteta još uvijek nepoznat, potvrđeni su Renault Megane i Toyota Rav4 u hibridnom izdanju. Ono što je sigurno je da će ih biti velik broj, a ove godine imamo i mnogo motocikala, u čemu prednjači Honda. U svakom slučaju posjetiteljima jamčimo veliko zadovoljstvo na koje su od nas i navikli, istaknuo je Grgantov.


Najprivlačniji sadržaj




A zadovoljstvo što se salon automobila održava upravo kod njih, u prostoru Tower Centra, izrazili su i Anja Karuza te Saša  Brusić.


– Auto show je jedan od najprivlačnijih sadržaja kad su takve manifestacije koje se održavaju u Toweru u pitanju. Drago nam je da organizator nastavlja i ove godine s izlaganjem automobila i motocikala, a prema dogovoru dio sadržaja bit će posebno usmjeren prema djeci tako da će to biti i dodatna kvaliteta prezentacije automobila, naglasio je Brusić.


A zahvaljujući Autostazi Grobnik, posjetitelji svake godine imaju prigodu uživati i u automobilima koji idu u red najbržih, tehnološki najnaprednijih, pa i najskupljih. Kako je istknuo Terčić ovog će se puta posjetitlji moći diviti primjercima Maseratija i Porschea, vjerojatno i još ponekom iznenađenju.


S obzirom na to da su Rijeka i okolica sasvim sigurno centar hrvatskog auto-moto sporta, priredba poput Exclusive Auto Moto  Showa logičan je dodatak. Iskustva iz prethodnih godina ukazuju na to da ni ove neće izostati obilje zadovoljstva kao ni planiranih 80 ili više tisuća posjetitelja.