Županijsko natjecanje

Dodjela priznanja najboljim učenicima na LiDraNu

Ingrid Šestan Kučić

S dodjele priznanja u HKD-u na Sušaku / Snimio Silvano JEŽINA

S dodjele priznanja u HKD-u na Sušaku / Snimio Silvano JEŽINA

U sklopu svečane podjele priznanja danas su u HKD-u na Sušaku uručena i priznanja najboljim sedmašima i osmašima Primorsko-goranske županije koji su se natjecali u hrvatskom jeziku, a priznanja i knjige dobilo je 11 učenika te su nagrađeni i njihovi mentori



RIJEKA Ukupno 68 učenika osnovnih i srednjih škola Primorsko-goranske županije koji su sudjelovali na ovogodišnjoj županijskoj smotri literarnog, dramskog-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo primilo je danas priznanja.


Riječ je o učenicima koji su bili najuspješniji na županijskoj razini natjecanja ili su pak upućeni na državnu razinu koja će se, prema najvama predsjednika županijskog povjerenstva Gorana Gračanina, održati u Šibeniku od 25. do 29. ožujka.


Čestitajući najuspješnijim učenicima Gračanin je ujedno zahvalio svima koji su sudjelovali na Smotri, poticali učenike, kao i samim učenicima, a riječ je o najmasovnijem učeničkom natjecanju koje svake godine na gradskoj i županijskoj razini okupi dvjestotinjak školaraca.




U sklopu svečane podjele priznanja danas su u HKD-u na Sušaku uručena i priznanja najboljim sedmašima i osmašima Primorsko-goranske županije koji su se natjecali u hrvatskom jeziku, a priznanja i knjige dobilo je 11 učenika te su nagrađeni i njihovi mentori. 


LiDraNo, snimio Silvano JEŽINA


LiDraNo, snimio Silvano JEŽINA