Okupljanje kod Konta

Dođite na “Vau Vau u Strigi”: U subotu se prikupljaju sredstva za cijepljenje pasa iz azila

P. N.

Građani se mogu fotografirati sa svojim ljubimcem ili nekim od pasa iz azila te fotografiju odnijeti doma zahvaljujući simboličnoj donaciji od 20 kuna



Humanitarna akcija “Vau Vau u Strigi” održat će se u subotu od 10 do 19 sati ispred kafića Striga u blizini Kontinentala na riječkom Titovom trgu. Cilj akcije je  prikupljanje novčanih sredstava potrebnih za cijepljenje pasa o kojima skrbi riječki azil “Društva za zaštitu životinja Rijeka”


Ljubitelje životinja u kafiću Striga očekuje pregršt zabave, glazbe, plesa i drugih zanimljivosti, najavljuju organizatori.:) 


Građani se mogu fotografirati sa svojim ljubimcem ili nekim od pasa iz azila te fotografiju odnijeti doma zahvaljujući simboličnoj donaciji od 20 kuna.




Za najbolje fotke na svijetu zadužene su jedine i neponovljive TinyBizz Photography, najavljuju organizatori.


Također, za simboličnih 20 kuna moguće je  zavrtjeti  “Uskršnje kolo” i osvojiti bogate nagrade koje nude  sponzori ove akcije.


Zainteresirane očekuju  razne plesne grupe (Zumba, Tango), a najmlađe očekuje i besplatno oslikavanje lica.


Organizatori ove akcije napominju da im je ujedno cilj oživjeti jedinstveni i voljeni dio grada, žele da Kont ponovo zaživi te postane mjesto raznih kulturnih i humanitarnih zbivanja.