Sretne ruke

Dobitnik skutera u nagradnoj igri našeg lista: ‘Kafe i Novi list – to nan je obaveza’

Marta Ban

Foto: Marko Gracin

Foto: Marko Gracin

Do sad nismo nikad niš dobili, ali vavek smo sretni kad niki neč dobije, kazao je dobitnik koji još nije siguran tko će imati glavnu riječ za volanom skutera tvrtke KrkMoto, on ili njegova nećakinja



RIJEKA Stojan Mandić iz Rukavca sretni je dobitnik nagradne igre Novog lista čiji je sponzor tvrtka KrkMoto. Ovaj 61-godišnji vozač autobusa u Autotroleju s adresom na Turniću osvojio je električni skuter brenda NIU koji slovi za najprodavanijeg električnog skutera u Europi, idealnog za gradsku vožnju i mediteransko podneblje.


Mandićeva sretna koverta izvučena je jučer u prostorijama Novog lista, a cijeli je proces pomno pratila komisija u sastavu Ana Furlan, voditeljica Promocije Novog lista, Marlena Kršul Travašić, djelatnica marketinga Novog lista, Damir Mikuličić iz pretplate Novog lista i Dinko Jakovljević, vlasnik tvrtke KrkMoto čija je ruka, zadužna za izvlačenje dobitnika, bila sretna za Stojana Mandića.


– Malo je reć da san iznenađen, mada se čovek vavek nečemu nada. Doma smo jednostavno skupljali te kupone ko ča ih vavek skupljamo. Nekad pozabimo predat, ali skupljamo jer redovito čitamo Novi list. Kupujemo ga već negde od 1963. godine, skoro saki dan. Do sad nismo nikad niš dobili, ali vavek smo sretni kad niki neč dobije. A i dalje ću igrat i čitat novine. Kafe i Novi list – to nan je obaveza, rekao je razdragani dobitnik koji još nije siguran tko će imati glavnu riječ za volanom, on ili njegova nećakinja.




S izvrsnim specifikacijama najprodavanijeg i najpoželjnijeg električnog skutera u Europi upoznao nas je vlasnik pokroviteljske tvrtke KrkMoto Dinko Jakovljević.


– Model N1S brenda NIU predstavlja »smart« skuter u pravom smislu te riječi. Ovo kompaktno i praktično vozilo za koje se pretpostavlja da će u skorijoj budućnosti zamijeniti mopede do 50 kubika, objedinjuje nagrađivani dizajn i najnovija tehnološka dostignuća poput ugrađenih GSM-a i GPS-a koji, spojeni na osobni mobilni uređaj, prate rute vožnje, poziciju, stanje baterije i slično.


N1S model karakteriziraju komponente najbolje kvalitete poput, primjerice, Boschovog motora, a baterija skutera od prosječnog mopeda troši 10 puta manje. Naime, prijenosna baterija koja teži tek 10 kilograma može se puniti na kućnoj utičnici, što u prosjeku tijekom noći košta svega 3 kune, a skuter je idućeg dana spreman prijeći do 100 kilometara, istaknuo je Jakovljević.


Nagradna igra koja je bila dobitna za Stojana Mandića trajala je od 13. do 22. srpnja te je brojila ukupno 10 kupona. Nova nagradna igra, s još jednim motorkotačem kao zgoditkom, kreće od 17. kolovoza.