Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. listopada 2019.
Raspisan javni poziv

Do 5. veljače prijave programa i projekata u Kastvu

Kastav / Snimio Marin ANIČIĆ
Kastav / Snimio Marin ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 11. siječanj 2018. u 22:51 2018-01-11T22:51:57+01:00

Pritom prednost imaju oni programi i projekti koji zadovoljavaju kriterije i prioritete ostvarenja iznad državnih zdravstvenih i pedagoških standarda, afirmiraju kulturni i sportski identitet Kastva, angažiraju osobe mlađe od 18 godina, razvijaju izdavačku djelatnost, poboljšavaju uvjete skrbi o djeci predškolske dobi, afirmiraju aktivnosti osoba treće životne dobi te doprinose očuvanju okoliša i održivom razvoju

KASTAV  Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac raspisao je javni poziv za financiranje javnih potreba u 2018. godini koji je otvoren do 5. veljače. Prijave programa i projekata podnose se za područja zdravstva, socijalne skrbi, predškolskog odgoja, osnovnog školstva, kulture, sporta, tehničke kulture, očuvanja okoliša, zadovoljavanja potreba osoba treće životne dobi, zadovoljavanja potreba mladih i ostalog.

Pritom prednost imaju oni programi i projekti koji zadovoljavaju kriterije i prioritete ostvarenja iznad državnih zdravstvenih i pedagoških standarda, afirmiraju kulturni i sportski identitet Kastva, angažiraju osobe mlađe od 18 godina, razvijaju izdavačku djelatnost, poboljšavaju uvjete skrbi o djeci predškolske dobi, afirmiraju aktivnosti osoba treće životne dobi te doprinose očuvanju okoliša i održivom razvoju.

Prilikom odabira sportskih programa i projekata posebno će se vrednovati oni  koji uključuju veći broj djece i mladih, a vrednuje se uključenost stručnog kadra u programe i projekte, sportski uspjesi i tradicija sporta u Kastvu.

Na javni poziv mogu se prijaviti sve pravne i fizičke osobe koje imaju sjedište odnosno prebivalište u Republici Hrvatskoj, registrirane za obavljanje djelatnosti u navedenim društvenim djelatnostima. Popis potrebne dokumentacije, kao i obavezni obrasci prijave dostupni su na gradskim internetskim stranicama www.kastav.hr.

Prijave ponuda šalju se preporučenom poštom na adresu Grada Kastva ili se u zatvorenoj koverti predaju u pisarnici, zaključno s 5. veljače. Sve dodatne informacije i upite moguće je dobiti  na telefon 051 691 016 ili na e-mail: ema.harej.cargonja@kastav.hr.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.