Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. studenoga 2019.
Jedan sretan pas

video Divna priča: Psić Srećko ostavljen je da umre. Danas s riječkom obitelji seli na Tenerife

Foto Facebook
Foto Facebook
Autor:
Objavljeno: 19. listopad 2018. u 18:06 2018-10-19T18:06:00+02:00

Video donosi priču o njegovu tužnom početku, kad je sam ostavljen da umre, o njegovu oporavku, avanturam, ljudima... jednostavno priča je to o ljubavi između psa i čovjeka

RIJEKA Prije samo dvije i pol godine dobroćudni psić Srećko bio je u velikoj nevolji. Pronađen je na Pehlinu, izrezanog vrata, izgladnio i očito maltretiran. Slučaj je prijavljen policiji, ali počinitelj nikad nije pronađen. Danas Srećko sa svojom novom voljenom obitelji odlazi na - Tenerife. Njegovi spasitelji napravili su video o njegovom pronalasku, oporavku i svim lijepim stvarima koje je u međuvremenu prošao.

Video donosi priču o njegovu tužnom početku, kad je sam ostavljen da umre, o njegovu oporavku, avanturam, ljudima... jednostavno priča je to o ljubavi između psa i čovjeka! Video je moguće pogledati OVDJE.

Međutim, njegova nova obitelj, kao i većina mladih odlazi iz Hrvatske.

- I dečko i ja ćemo iseliti, a odluka je pala na Tenerife. Naravno, Srećko ide s nama. Da ga ne izlažemo stresu, na put od 2.900 kilometara idemo autom, kako bi cijelo vrijeme bili skupa. Nakon toga ukrcavamo se na trajekt i vozimo se 46 sati. Sve se može kad se hoće, kaže Romana Drinovac.

Svi detalji puta psića Srećka i njegove obitelji moći će se pratiti na Facebook stranici One Lucky Dog: Srećko. Ondje je i ispričana njegova priča, od spašavanja pa sve do danas.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.