Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Izborna konvencija

Denis Mladenić je novi predsjednik SDP-a Viškovo

foto: arhiva NL
foto: arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 16. prosinac 2017. u 11:02 2017-12-16T11:02:44+01:00

Zalagat će se za jednakost i slobodu svih mještana uz stabilnost i dosljednost u političkom djelovanju te za ekonomičnu i kvalitetnu općinsku upravu koja će osigurati kvalitetno rješavanje problema svih mještana. 

VIŠKOVO - Denis Mladenić novoizabrani je predsjednik Općinske organizacije SDP-a Viškovo. Na izbornoj konvenciji za potpredsjednike izabrani su Damir Petrc i Sanja Udović, dok su članovima općinskog odbora postali: Isak Jaganjac, Leo Mavrić, Ivan Sušanj, Marina Petrc Tomić, Jadranko Lučić i Daliborka Udović.

– SDP Viškova djelovat će poštujući dosegnute demokratske standarde i nastaviti obnašati vlast radi ostvarenja predizbornih programa kao garanciju razvitka Općine Viškovo. Zalagat će se za jednakost i slobodu svih mještana uz stabilnost i dosljednost u političkom djelovanju te za ekonomičnu i kvalitetnu općinsku upravu koja će osigurati kvalitetno rješavanje problema svih mještana. Gospodarski razvitak i izgradnja uz očuvanje okoliša bit će neprekidno u fokusu pažnje članova SDP-a Viškovo pri donošenju odluka – poručio je Denis Mladenić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.