Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. listopada 2019.
Humanitarni mjuzikl

foto "Chicago na Kantridi": vodeni spektakl glazbe i plesa

Foto Petar FABIJAN
Foto Petar FABIJAN
Autor:
Objavljeno: 14. srpanj 2013. u 16:56 2013-07-14T16:56:00+02:00

S 50 tisuća kuna prikupljenih tijekom humanitarne akcije bit će financirana specijalizirana edukacija trenera te kupnja osnovnih stvari i pomagala za redovno funkcioniranje kluba

RIJEKA Spektaklom glazbe i plesa na vodi, mjuziklom »Chicago na Kantridi«, izvedenim na Bazenima Kantrida  zaključena je humanitarna akcija »Dajmo snage Forci!« za pomoć Plivačkom klubu Forca. 

  Forca je jedini plivački klub u Primorsko-goranskoj županiji čiji su korisnici djeca s poteškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. S 50 tisuća kuna prikupljenih tijekom humanitarne akcije bit će financirana specijalizirana edukacija trenera te kupnja osnovnih stvari i pomagala za redovno funkcioniranje kluba.

Predstava »Chicago na vodi«, nastala po uzoru na poznati mjuzikl »Chicago« održana je organizaciji kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris u suradnji s Lions klubom Opatija.

U prvom hrvatskom mjuziklu u vodi sudjelovalo je osamdeset riječkih sinkroplivačica, Maraton bend, pjevači Dino Antonić, Ana Horvat i Marina Mrazovac te plesači na svili Nives Soldičić i Vladimir Ježić.

Ne zaboravimo ni brojne posjetitelje velikog srca koji su do posljednjeg mjesta ispunili gledalište bazena i kupnjom ulaznice podržali ovu hvalevrijednu akciju.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.