Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
26. siječnja 2020.
Humanitarna akcija

Budi u trendu, učini dobro djelo: Kupnjom trendy majice pomognite najmanjima

Prihod od prodaje namijenjen je Zavodu za neonatologiju KBC-a Rijeka
Prihod od prodaje namijenjen je Zavodu za neonatologiju KBC-a Rijeka
Autor:
Objavljeno: 12. lipanj 2015. u 8:52 2015-06-12T08:52:00+02:00

S početkom u 11 sati u Fashion cafeu Lobby prodavat će se majice čiji je prihod od prodaje namijenjen Zavodu za neonatologiju KBC-a Rijeka

Humanitarna akcija »Budi u trendu... Učini dobro djelo« koju već nekoliko tjedana provode lifestyle emisija i internetski portal Extravagant te photo studio LaVie sutra će doživjeti veliki finale. U povodu završetka akcije, s početkom u 11 sati, u Fashion cafeu Lobby biti održano druženje u sklopu kojeg će se prodavati majice čiji je prihod od prodaje namijenjen Zavodu za neonatologiju KBC-a Rijeka. Akciju su pokrenule fotografkinja Viviana Lokmer Šulina i urednica Extravaganta Maja Uremović koje godinama surađuju na snimanju modnih editorijala.

– Kroz to se vrijeme skupilo puno dobrih modnih fotografija pa smo zajednički došle na ideju da neke od tih fotografija otisnemo na majice, začinili smo ih različitim »fashion« porukama te dobili proizvod koji je u kratko vrijeme postao hit u gradu. Naša akcija je nastala u želji da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije, prije svega djeci rođenoj prerano, te smo u dogovoru s riječkim Zavodom za neonatologiju sredstva prikupljena prodajom majica odlučili uložiti u kupnju stolice za dojenje. Ovom akcijom nastojimo dotaknuti srca ljudi te zajedničkim snagama učiniti dobro djelo, a doista smo sretni što su nas brojne Riječanke i Riječani već prepoznali i uključili se u akciju »Budi u trendu... Učini dobro djelo«. Zaprimamo narudžbe iz cijele Hrvatske, svakoga dana dobivamo fotografije stylinga s majicama »Budi u trendu«, a djelatnici brojnih frizerskih i kozmetičkih salona s kojima Extravagant surađuje ovoga su ljeta za uniforme odabrali naše majice... Stvorila se doista pozitivna atmosfera i na tome smo neizmjerno zahvalni, rekla je Maja Uremović. 

U Fashion cafeu Lobby organizatoricama akcije pridružit će se bolničko osoblje s Odjela neonatologije, kao i brojni poznati Riječani i Riječanke koji će zajedno s njima prodavati majice čija je cijena 100 kuna. Svoj su dolazak potvrdili Ivona Maričić, Alen Polić, Lada Szabo Kajfež, Nikolina Miletić, Nikolina Tomljanović, Barbara Štimac. Uz prodaju majica u Lobbyju će biti organizirano i fotografiranje svih prisutnih uz izradu besplatnih fotografija, dok će poznati riječki dizajneri birati najbolje stylinge s majicama »Budi u trendu« koji će biti nagrađeni bogatim nagradama. Program će voditi Adriana Karuza.

– Pozivamo sve koji ovog ljeta žele biti u trendu, a pritom i učiniti dobro djelo da nam se pridruže i uključe u humanitarnu akciju »Budi u trendu…Učini dobro djelo.«, zaključila je Uremović.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu