Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 2
Sutra: 10° 10° 2
17. siječnja 2020.
Digla sidro

Botel Marina otplovio na uljepšavanje u "Lenac"

Foto Marin Aničić
Foto Marin Aničić
Autor:
Objavljeno: 11. siječanj 2019. u 10:17 2019-01-11T10:17:39+01:00

RIJEKA Neobična scena jučer oko 10,45 sati iznenadila je mnogobrojne Riječane koji su se zatekli u blizini riječke rive, na Adamićevom gatu.

»Kud plovi Botel Marina?« Pa ona nije digla sidro sa svoga gata već šet godina, otkako se usidrila ne samo na riječki gat, nego i u turistički, zabavni i kulturni život Rijeke. Oni koji nisu vidjeli Botel »Marinu« kako isplovljava, začudili su se ukoliko su prošli riječkim gatom i vidjeli prazno mjesto. Ali, »Marina« će se uskoro vratiti, i to ljepša.

Naime, Botel »Marina« nije daleko otplovio; tek se nakratko preselio na redovito održavanje broda u remontno brodogradilište »Viktor Lenac«, a njen je povratak planiran 17. siječnja u poslijepodnevnim satima.

– To nam je zakonska obaveza, a i malo ćemo je popiturati i izvana – kazao nam je direktor Botela »Marina« Andrej Kušeta.

»Naša Marina je jutros otišla na uljepšavanje... želimo joj sretan put i mirno more. Njenim mornarima Nevenu, Arsenu i Andreju, te kapetanu Ivici, želimo puno snage i energije da nam našu damu vrate što prije nazad«, poruka je na Facebooku kojom su djelatnici »Marine« jučer ispratili svoj brod.

– Remont i održavanje zakazani su nakon odličnog dočeka Nove godine na koji smo ponosni, a koji je realiziran u suradnji s udrugom LP Rock, Rijeka. Ponosni smo na činjenicu da sezonu 2018. smatramo najuspješnijom, kako po broju noćenja, tako i po financijskim pokazateljima od otvorenja objekta 2013. godine. U protekloj sezoni ugostili smo posjetitelje iz više od 88 zemalja svijeta, iako smo svjesni važnosti uspjeha koji ostvarujemo, nastavljamo tražiti nove ideje i mogućnosti kako bismo unaprijedili našu smještajnu i ugostiteljsku uslugu svim posjetiteljima Rijeke – kazao nam je Kušeta.

Podsjetimo, nakon više od 70 godina plovidbe, »Marina« je 2013. godine preuređena u prvi hrvatski botel (brod-hotel) sa 35 soba, restoranom, a sa svojim programima piostao je neizostavan dio riječkog noćnog života, ali i riječkoga identiteta.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.