50 posto popusta na kartice

Bolt stigao u Rijeku: ‘Pošteniji smo prema vozačima i putnicima’. Ovo su im cijene

Portal Novilist.hr

Bolt u Rijeci

Bolt u Rijeci

Bolt u Rijeci nudi besplatnu prvu vožnju. Naknada za početak vožnje iznosi 6 kuna, vrijeme vožnje stoji 60 lipa po minuti, a cijena vožnje po kilometru je 4 kuna



RIJEKA Bolt, vodeća europska platforma za pružanje usluge prijevoza na zahtjev s preko 25 milijuna korisnika u više od 30 zemalja svijeta, od danas je dostupan i u Rijeci i Puli, čime je zaokružena prisutnost u svim većim gradovima na cijeloj obali. Bolt korisnicima nudi povoljne vožnje, a vozačima partnerima veću mogućnost zarade zbog manjih naknada.


Jednako kao i prilikom lansiranja u ostalim gradovima na obali protekli tjedan, korisnici u Rijeci i Puli mogu očekivati popust od 50 posto na vožnje plaćene karticom. Dodatna pogodnost je i besplatna prva vožnja ako koriste kod HIRIJEKA, odnosno HIPULA.


Bolt je ustrajan u svojoj misiji i želji da gradski prijevoz učini pristupačnijim, jednostavnijim i jeftinijim te istovremeno riješi probleme prijevoza i gradskih gužvi. Stoga je širenje poslovanja na obalu, gdje tijekom ljetnih mjeseci vladaju gužve, razumljiv potez. 




Procijenjena cijena usluge prijevoza za odabranu rutu vidljiva je prilikom naručivanja vožnje. U Rijeci naknada za početak vožnje iznosi 6 kuna, vrijeme vožnje stoji 60 lipa po minuti, a cijena vožnje po kilometru je 4 kuna. U Puli je naknada za početak vožnje 6 kuna, vrijeme vožnje 1,5 kuna po minuti te cijena vožnje po kilometru 5 kuna.


– Bolt je pošteniji prema vozačima partnerima te im naplaćuje 40 posto manje od konkurencije za korištenje platforme, donoseći tako uštede putnicima i vozačima. Na taj način Bolt stvara veliku mogućnost zarade za vozače te stvara održivu uslugu prijevoza koja je pristupačnija značajnom broju ljudi, ističu.



„Ponosni smo što možemo građanima, ali i turistima u Rijeci i Puli olakšati i ubrzati kretanje gradom, osobito tijekom ljetne sezone. Naš cilj da što veći broj ljudi ima bolji izbor povoljnijeg načina kretanja na obali je ostvaren u kratkom roku te sada možemo potvrditi da smo dostupni u svim većim gradovima uzduž cijele obale – od Dubrovnika na jugu do Rijeke i Pule na sjeveru.“, poručio je Daniel Tutić, direktor Bolta u Hrvatskoj.


Boltove usluge uključuju prijevoz na zahtjev, s autima i motorima, kao i uslugu dijeljenja električnih romobila te je u planu lansiranje usluga dostave hrane. Ova estonska tvrtka je nakon samo pet godina poslovanja postala vodeća europska tvrtka za pružanje usluge prijevoza na zahtjev.


Aplikacija Bolt je dostupna za sve iOS i Android uređaje.



Bolt, bivši Taxify, je vodeća europska platforma koja je usmjerena na jednostavniji, brži i pouzdaniji urbani prijevoz. Platformu je osnovao Markus Villig, a pokrenuta je 2013. godine. Bolt je jedna od najbrže rastućih platformi za prijevoz u Europi i Africi, s investitorima koji uključuju Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital te suosnivača uspješnog startupa TransferWise Taaveta Hinrikusa. Bolt ima više od 25 milijuna korisnika u više od 30 zemalja diljem svijeta. Više informacija potražite na www.bolt.eu