Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. studenoga 2019.
Općina Jelenje i Poliklinika Ivaniš

Besplatni dijagnostički pregledi za sve mještane

Snimio Sergej DRECHSLER
Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 2. veljača 2018. u 19:32 2018-02-02T19:32:26+01:00

Svim mještanima s područja općine Jelenje od ponedjeljka, 5. veljače omogućena je bolja zdravstvena zaštita, u vidu besplatnih preventivnih pregleda vrata, štitne žlijezde, dojki, trbuha, male zdjelice, prepona i pazuha

JELENJE Općina Jelenje potpisala je ugovor o poslovnoj suradnji s riječkom Poliklinikom Ivaniš i tako osigurala besplatne dijagnostičke preglede za sve mještane, s ciljem što ranijeg otkrivanja uzroka bolesti, a čime je, kako ističu u Općini, unaprijeđen postojeći zdravstveni i socijalni program.

Svim mještanima s područja općine Jelenje od ponedjeljka, 5. veljače omogućena je bolja zdravstvena zaštita, u vidu besplatnih preventivnih pregleda vrata, štitne žlijezde, dojki, trbuha, male zdjelice, prepona i pazuha.

–  Želimo poboljšati prevenciju, kao i kvalitetu zdravlja te življenja na našem području, pa smo tako omogućili i ponudili našim mještanima široku lepezu preventivnih zdravstvenih pregleda – potpuno besplatno. Time smo značajno unaprijedili medicinske usluge u okviru socijalnog programa pomoći mještana naše Općine, kaže načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja, dodajući kako je trenutačno na snazi više od dvadeset mjera vezanih su socijalnu i zdravstvenu skrb.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.