Centar tehničke kulture

Besplatna edukacija: Poslovanje u digitalnom dobu – izrada web stranica

Sanja Gašpert

Arhiva NL

Arhiva NL

Četverodnevna edukacija održat će se 18., 20., 25. i 27. veljače, od 9 do 16 sati. Za prijavu je potrebno poslati mail na [email protected], najkasnije do petka, 14. veljače



RIJEKA  Centar tehničke kulture Rijeka provodi besplatnu edukaciju »Poslovanje u digitalnom dobu – Izrada internetske stranice i vizualnog identiteta« za nezaposlene u procesu samozapošljavanja.


Četverodnevna edukacija održat će se 18., 20., 25. i 27. veljače, od 9 do 16 sati. Za prijavu je potrebno poslati mail na [email protected], najkasnije do petka, 14. veljače.


Polaznici prilikom upisa u edukaciju trebaju dokazati da su u statusu nezaposlenosti, a više podataka o upisu mogu pronaći na stranici www.ctk-rijeka.hr. Za sve polaznike je osiguran topli obrok. Edukacija je dio aktivnosti projekta LO.PA.Z. PLUS financiranog iz Europskog socijalnog fonda.




– Web stranica je jedan od ključnih alata poslovanja u današnjem digitalnom dobu. Ona omogućuje povezivanje s ciljanom skupinom poduzeća, nudi mogućnost otvaranja online trgovine te nudi veliki broj analitičkih podataka koji se mogu iskoristiti za unaprjeđenje poslovanja i izgradnju kvalitetnijeg poslovnog odnosa sa svojom ciljanom grupom potrošača, dok nije na odmet da sve to skupa i dobro izgleda. U Centru tehničke kulture Rijeka prate tržište i prepoznali su potrebu za takvom vrstom edukacije.


Besplatna edukacija »Poslovanje u digitalnom dobu – Izrada internetske stranice i vizualnog identiteta za novoosnovana poduzeća« namijenjena je nezaposlenim osobama koje su u postupku pokretanja poslovanja i namjeravaju se samozaposliti te na tržištu ponuditi svoje usluge ili robe.


Tijekom edukacije naučit će što znače kratice poput CSS-a, CMS-a, kako izraditi i uređivati internetsku stranicu za vaše poduzeće te o čemu razmišljati prilikom pripreme sadržaja za istu.


U drugom dijelu edukacije, razvit će vizualni identitet za svoju poslovnu ideju, knjigu standarda te oblikovanje promotivnih materijala koje će koristiti prilikom plasiranja usluga i roba na tržište.


Edukaciju zajedno vode iskusni informatičar i grafički dizajner koji će sigurno imati puno dobrih savjeta i trikova koje će podijeliti s polaznicima, ističu u riječkom CTK-u.