Ne ide mu, pa ne ide

Bernardić kupio uskršnje jaje, pa se pohvalio kavom s riječkim vjeroučiteljem. Komentari su brutalni

Portal Novilist.hr

Foto Facebook Davor Bernardić

Foto Facebook Davor Bernardić

Bero je skroz puk'o, gotovo, samo je jedan od komentara njegovih obožavatelja na Facebooku



RIJEKA Predsjednik SDP-a Davor Bernardić danas boravi u Rijeci. Najprije je sa stranačkim drugovima na konvenciji u Čavlima predstavio listu SDP-a na predstojećim izborima za Europski parlament. Dok su njegovi kolege članovima pričali o slomu brodogradnje, Bernardić se time nije zamarao.


Zabilježeno je kako je na obližnjem štandu kupovao uskršnje jaje.


Šef SDP-a potom se na svom službenom Facebooku odlučio pohvaliti susretom s riječkim vjeroučiteljem Marinom Miletićem.  Riječ je o katoličkom aktivistu, koji inače potiče održavanje misa u školama, vodi vjerske emisije na radiju, te predaje vjeronauk u Sušačkoj gimnaziji.




– Jutros na kavi s Marinom Miletićem koji doista sjajne stvari čini u gradu Rijeci i u Sušačkoj gimnaziji. Otvorili smo neke interesantne zajedničke teme…, napisao je Bernardić.


A onda su krenuli komentari…


“Stvarno “preljupko” .. da nije tragično … bilo bi tužno ….” “Misli li Bernardić glavom ili ovo radi namjerno ..”, “Bero je skroz puk’o, gotovo.”, “A u PM, ne mogu ja ovo vise!!!”,  padali su komentari nakon što je netko podsjetio na izjave Marina Miletića vezano uz prošlogodišnji Hod za život u Rijeci, kojim su se Obiteljaši zalagali za zabranu ženskog prava na izbor.


Inače, u pratnji Berrnardića danas je bio i njegov jednako kontroverzni savjetnik Siniša Jagodić, kojega mediji povezuju s desnim krugovima.