Bez struje i vode

Apel: ‘Riječani, pogledajte neljudske uvjete života ovog mladića. Svaka pomoć je dobrodošla’

Portal Novilist.hr

Foto Facebook Martina Šebalj

Foto Facebook Martina Šebalj

Kuća se nalazi u Podhumu, nedaleko Rijeke i molimo sve dobre ljude koji imaju stari namještaj koji je ispravan, pločice koje su upotrebljive ili bilo kakve ispravne sanitarije da nam se jave, napisala je



PODHUM Martina Šebalj na svom je Facebooku objavila apel za pomoć mladiću, koji je kao žrtva teških životnih okolnosti prisiljen živjeti u zaista neljudskim uvjetima, u kući u Podhumu. Mladića starog 21 godinu napustila je majka, a ostao je bez oca u ranoj dobi. 


Živi bez struje i vode, u kući koja nema ispravnih prozora, niti ulaznih vrata. Zaista, bez minimalnih uvjeta za život.


– Dečko strašno muca zbog svih prouzročenih trauma i podosta teško nalazi posao kako bi sakupio za život. Kuća se nalazi u Podhumu, nedaleko Rijeke i molimo sve dobre ljude koji imaju stari namještaj koji je ispravan, pločice koje su upotrebljive ili bilo kakve ispravne sanitarije da nam se jave.




Nekolicina njegovih sumještana krenula je u akciju obnove i dovođenja kuće u stanje dostatno života kako bi se ovom mladiću pomoglo.


Ukoliko ste voljni pomoći, javite nam se porukom i znajte, da je svaka, pa i najmanja pomoć DOBRODOŠLA. Unaprijed hvala od njegovih prijatelja i njega samoga, napisala je.