"Vau, vau – Tu, tu"

Akcija društva za zaštitu životinja: Kalendar s fotografijama pasa

Ljiljana Hlača

Prihod ide za kupnju dostavnog vozila / Snimio Ivica TOMIĆ

Prihod ide za kupnju dostavnog vozila / Snimio Ivica TOMIĆ



RIJEKA I jučer se na Korzu mogao kupiti kalendar Društva za zaštitu životinja Rijeka u okviru humanitarne akcije pod nazivom »Vau, vau – Tu, tu«. Na kalendaru za 2017. godinu su fotografije pasa iz azila na Viškovu. 


Sredstva prikupljena na ovaj način bit će utrošena za kupnju rabljenog dostavnog vozila, koji je jako potreban ovoj organizaciji. Do sada je prodano 200 primjeraka.


– Kalendar za zaposlene iznosi 40 kuna, a za studente, umirovljenike i nezaposlene 20 kuna, rekla nam je Maria Saršon iz Društva za zaštitu životinja. Pozivam sve one koji nam žele pomoći, da kupe ovaj lijepi kalendar koji je nastao u suradnji s tiskarom Neograf koja nam je besplatno tiskala kalendar i pomaže nam već deset godina i tvrtkom Radin koja nam je ustupila papir za tiskanje. Mi ćemo biti svake subote na Korzu, dok sve ne prodamo, dalje je rekla Maria Saršon, otkrivši da je do sada za kupnju  dostavnog vozila prikupljena trećina potrebnih sredstava. Jučer je prodajom kalendara prigodno obilježen i Međunarodni dan prava životinja.