Druženje i vožnja

Za vikend u Novom Vinodolskom susret ljubitelja “vespi”

Anto Ravlić

Snimio Marin ANIČIĆ

Snimio Marin ANIČIĆ



NOVI VINODOLSKI Prvi susret Vespa kluba Novi Vinodolski obilježit će vikend u Novom. Sutra, u subotu, zakazano je okupljanje od 9 do 10.30 sati na placi ispred pivnice na Frankopanskom trgu.


Potom slijedi vožnja iz Novog Vinodolskog preko Bribira do Crikvenice, gdje će se od 11 do 11.45 članovi kluba družiti s građanima u centru Crikvenice – na Trgu Stjepana Radića uz kavu i kroasane, a u povratku prolaze kroz  Selce za Novi Vinodolski te nastavljaju kroz Donji Zagon, Ledenice, Pleteno i zaustavljaju se na vidikovcu Sviba, najavljuje tajnik Vespa kluba Svemir Rakar.


Ispred Lovačkog doma u Krmpotama organiziran je ručak – lovački gulaš, a potom se obilaze Staklena kapelica i Nebeski labirinti i nastavlja do Klenovice gdje će ih dočekati Zavičajna udruga Klenovica te će se od 15.30 do 17 sati družiti uz srdele i klenovarske tamburaše. U 18 sati parkirati će se ispred Doma kulture u Novom i podržati Smotru KUD-ova.




Potom je na rasporedu obilazak starog grada, fotografiranje i odlazak u Pavlomir. U nedjelju u 10 sati u pivnici Nill organizirana je oproštajna kava. Do sada je stiglo šezdesetak prijava iz vespa klubova iz cijele Hrvatske.