Ulaganje

Uvala Grabrova uskoro će dobiti novi izgled i sadržaje

P. N.

Snimio Roni BRMALJ

Snimio Roni BRMALJ

Uredit će se oko 250 metara plaže, pri čemu će završni sloj žala biti izrađen od mješavine drobljenca promjera od 8 do 32 milimetra, a dobit će se i novi trg uklopljen u priobalni ambijent, čime će Jadranovo dobiti ugodan prostor za manifestacije i druženja uz samo more



JADRANOVO Uskoro počinju radovi uređenja uvale Grabrova u Jadranovu.


U pozadini će se urediti i novi trg koji će zajedno s plažom činiti novo lice jakovarske uvale.


Snimio Roni BRMALJ


Snimio Roni BRMALJ



U siječnju je zamjenica gradonačelnika Crikvenice Silvia Crnić, sukladno programu razvoja javne turističke infrastrukture u 2018. godini, potpisala Ugovor o sufinanciranju projekta »Uređenje plaže Jadranovo centar (Grabrova)« u iznosu od 640 tisuća kuna.





Oko 250 metara plaže dobit će novi izgled i nove sadržaje. Završni sloj žala bit će izrađen od mješavine drobljenca promjera od 8 do 32 milimetra, a ta će duljina biti podijeljena tzv. »bracima« koji će potpomoći djelovanje mora i daljnje prirodno stvaranje i obradu šljunka na međi mora i žala.



Dobit će se i novi trg koji će se uklopiti u priobalni ambijent i postati sastavnim dijelom tog novog izgleda Grabrove. Radovi će stajati 14 milijuna kuna te će višestruko opravdati ova ulaganja u još brži turistički razvoj Jadranova.