Dan Planeta Zemlje

U akciji čišćenja priobalja sudjelovalo 70 Dramljana

Franjo Deranja

Očišćeno je priobalje u lučicama Pazdehova, Bršćanovica i Vrtina

Očišćeno je priobalje u lučicama Pazdehova, Bršćanovica i Vrtina

U organizaciji MO Dramalj i udruga KUD Jelen, ŠRD Lovrata, BK Sveta Jelena, RK Mornar, PK Dramalj, Udruga mladeži Sveta Jelena i Udruge umirovljenika Grada Crikvenice te Općine Vinodolske – podružnica Dramalj, održana je akcija čišćenja priobalja u lučicama Pazdehova, Bršćanovica i Vrtina



DRAMALJ Dramalj je međunarodni Dan planeta Zemlje obilježio radnom akcijom. U organizaciji MO Dramalj i udruga KUD Jelen, ŠRD Lovrata, BK Sveta Jelena, RK Mornar, PK Dramalj, Udruga mladeži Sveta Jelena i Udruge umirovljenika Grada Crikvenice te Općine Vinodolske – podružnica Dramalj, održana je akcija čišćenja priobalja u lučicama Pazdehova, Bršćanovica i Vrtina.


Akciji čišćenja odazvalo se oko 70 mještana Dramlja kao prilog uređenja mjesta za pripremu predstojeće turističke sezone. Sudjelovali su i djelatnici EKO-Murvice d.o.o. i JELA d.o.o., koji obavljaju radove na uređenju etno područja uvale Pazdehova, a također i obrt »ND servis, suha marina, prijevoz« Nina Domijana, koji je u suradnji s komunalnim redarstvom Grada Crikvenice uklonio dotrajalu barku s javne površine u Manestrima i potopljenu barku u lučici Vrtina.


Pokrovitelji akcije su Grad Crikvenica, TZG Crikvenice i EKO Murvica d.o.o. Uspješno obavljena akcija čišćenja završila je zajedničkim druženjem u lučici Pazdehova.