Božićna radost

Svečano upaljene lampice: Otvoren peti crikvenički Advent u potpuno novom izdanju

Nataša Car

Foto N. Car

Foto N. Car



CRIKVENICA Otvorenjem 5. Adventa u Crikvenici božićne su se radosti i službeno proširile gradom. Mjesto događanja je kao i svake godine Adventski park, no ove je godine, zahvaljujući suradnji s G.A.D. PRODUKCIJOM, manifestacija dobila novi look.


Posjetitelji su počeli stizati oko 17 sati, a u parku su ih dočekali slasni zalogaji poput germknedla, baklavica i kobasica te ukusni blagdanski napitci, uključujući neizostavno kuhano vino, ali i nešto manje poznate vruće koktele.



Novo uređenje parka u potpunosti je došlo do izražaja u 18 sati kada su uz glazbu DJ Borisa svečano upaljene lampice. Glazbeni program se potom nastavio uz duo Karlu Krmpotić i Kreša Avara, a nakon njih na pozornicu je stao Tremolo band.





Otvorenje je privuklo mnoge goste koji su uživali u toploj blagdanskoj atmosferi. Toplom ambijentu svakako su doprinjiele i mnoge grijalice, dekice i slične novine, a parovi su posebno uživali u romantičnoj noti koju je dobilo ovo izdanje Adventa.


Cilj ovogodišnje manifestacije je stvaranje pravog božićnog ugođaja u parku, po uzoru na zagrebački i druge europske advente, kako bi gosti neovisno o glazbenim nastupima bili motivirani na dolazak i druženje u parku.