Dan zaštitnice

Proslava Jelenine oživjela Dramalj

Nataša Car

Foto: Nataša Car

Foto: Nataša Car



DRAMALJ – Žitelji Dramlja uz prigodan su program obilježili blagdan svoje zaštitnice, svete Jelene. Nakon svečane svete mise Dramaljci su nastavili proslavu ispred crkve uz sportski i glazbeni program, a nastavak slijedi ovu subotu kada će se na boćalištu Pazdehova održati 14. boćarski turnir, a tjedan dana kasnije slijedi završnica, kada će se u lučici Pazdehova održati 11. Smotra klapa s početkom u 20,30 sati.


Posjetiteljima se obratio i predsjednik Mjesnog odbora Dramalj Ivan Pavlić koji je svima čestitao Dan svete Jelene i zahvalio se svim izvođačima. Zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović zahvalila je Mjesnom odboru na organizaciji niza različitih događanja te najavila projekte u Dramlju.– Pred nama je čitav niz projekata, od uređenja Vukovarske ulice ove godine, uređenja plaže, do projekta koji nas sve najviše veseli, a to je nadogradnja i rekonstrukcija škole i vrtića – nabrojala je Matošić Gašparović.

Na središnjem obilježavanju Jelenine, svetu misu je predvodio vlč. Mario Frlan. Nakon mise nastupili su ženska klapa Sveta Jelena i pjevački zbor KUD-a Jelena, zatim djeca vrtića Radost i OŠ Vladimira Nazora u programu »Radujmo se« te glazbeni sastav Klamaruša i grupa Point. U isto vrijeme ispod, na igralištu, održao se 29. Malonogometni turnir.