Veseli finale

Neva Cuculić je Ružica Vinodola 2019. godine

Nataša Car

Pobjednica Neva Cuculić / Foto Sergej Drechsler

Pobjednica Neva Cuculić / Foto Sergej Drechsler

Prvom pratiljom proglašena je Dragana Pap, a druga pratilja je Eleonora Spoja. Djevojke su ovakve rezultate postigle trudom u natjceateljskom dijelu manifestacije, ali i dobrom zabavom



NOVI VINODOLSKI – Veliki finale manifestacije Ružica Vinodola održan je na Precrikvi, a nakon posljednjeg kruga igara na pozornici na Frankopanskom trgu proglašena je ovogodišnja Ružica Vinodola Neva Cuculić.


– Presretna sam, hvala svima i organizatorima i svima koji su me podržali. Mislim da će trebat jedno dva sata da se slegnu dojmovi, rekla je Cuculić kojoj je ovo drugi put da sudjeluje na manifestaciji.


Na pitanje koga vodi na sedmodnevno krstarenje Jadranom koje sponzorira Katarina line iz Opatije, pobjednica je rekla kako vjerojatno vodi svog dečka.





Prvom pratiljom proglašena je Dragana Pap, a druga pratilja je Eleonora Spoja. Djevojke su ovakve rezultate postigle trudom u natjecateljskom dijelu manifestacije, ali i dobrom zabavom.


A dobra zabava, ogromna publika i glasno navijanje obilježile su i posljednju natjecateljsku večer 16. Ružice Vinodola. Sve oči bile su uprte u 11 kandidatkinja koje su na Precrikvu dopratili članovi KUD-a Ilija Dorčić Novi Vinodolski.


Nakon što je prošlogodišnja Ružica Dajana Jurčić predala krunu novoj Ružici, uslijedila je i dodjela poklona za najsimpatičniju kandidatkinju. Po izboru žirija to je bila Iva Jovanović, po izboru sudaca Nensi Modrčin, a po izboru samih kandidatkinja Ramona Tomljanović. Simpatične Ružice i pratilje također su dobile nagrade.