Osudili nasilje

Grad Crikvenica žali zbog napada na turiste: U znak isprike ponudit ćemo im besplatni smještaj

P. N.

Snimio Marin ANIČIĆ

Snimio Marin ANIČIĆ

'Vijest smo primili s velikim žaljenjem. Gradonačelnik Grada Crikvenice i Grad Crikvenica ovim putem strogo osuđuju svaki oblik nasilja i netolerancije. Na sreću, ovakav napad uistinu je izolirani slučaj', piše u priopćenju Grada Crikvenice



 


Prošlog vikenda vrlo smo neugodno iznenađeni pročitavši vijest u više medija o napadu na turiste od strane prodavača u Crikvenici, poručuju iz Grada Crikvenice.


‘Vijest smo primili s velikim žaljenjem. Gradonačelnik Grada Crikvenice i Grad Crikvenica ovim putem strogo osuđuju svaki oblik nasilja i netolerancije. Na sreću, ovakav napad uistinu je izolirani slučaj’, piše u priopćenju Grada Crikvenice.




‘Svi dionici turizma na području našega grada posvećuju veliku pažnju, trud i rad kako bi se svaki turistu osjećao što bolje i ugodnije. Tome u prilog govori i činjenica da se veliki broj naših gostiju iz godine u godinu rado vraćaju u naš grad. Kako saznajemo iz medija, žrtve napada također su dugogodišnji gosti na crikveničkoj rivijeri te se nadamo da ćemo i dalje ostati destinacija u koju će se rado vraćati’, priopćio je Grad Crikvenica. 


 


‘U znak isprike od strane Grada Crikvenice, Turističke zajednice i svih turističkih djelatnika voljni smo ponuditi besplatni smještaj žrtvama nedavnog napada te ih stoga molimo da se jave u Gradsku pravu’, poručuju iz Grada Crikvenice.