Miris slasnog voća

Festival jagoda za vikend u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu

P. N.

Priprema se veliki izbor kreativnih i ukusnih jela, čiji su glavni sastojak jagode, a za pažnju posjetitelja će se, među ostalim, boriti i krostata od jagoda, torta od flambiranih jagoda i vanilin kreme, tiramisu s jagodama, torta od badema i jagoda, palačinke i košarice s jagodama i jagode u čokoladnoj kupki



Od 28. do 29. svibnja 2016. Crikvenica i okolica će biti ukrašena živahnim voćnim proljetnim ruhom i mirisati na jagode. Održavat će se šesti Festival jagoda, gastronomska manifestacija namijenjena, prije svega, malim i velikim sladokuscima i ljubiteljima slasnog voća.


Organizatori su Turistička zajednica Grada Crikvenice i Udruga proizvođača jagoda “Jagodni prsten”.


Slasna torta, kremasti kolač od jagoda ili osvježavajući napitak na terasi uz more okupanoj suncem jamstvo su da će se posjetitelji odmoriti i uživati puneći baterije.




Zabavni i glazbeni program će se održati u centru Selca, a slatki će se miris jagoda zavući i u brojne hotele i restorane na području Crikvenice, Dramlja, Jadranova i Selca.


Priprema se veliki izbor kreativnih i ukusnih jela, čiji su glavni sastojak jagode, a za pažnju posjetitelja će se, među ostalim, boriti i krostata od jagoda, torta od flambiranih jagoda i vanilin kreme, tiramisu s jagodama, torta od badema i jagoda, palačinke i košarice s jagodama i jagode u čokoladnoj kupki.


Bit će tu i raznih pića, poput raznih koktela od jagoda i pjenušca s jagodama. Bit će organizirana i prodajna izložba, gdje će se nuditi domaće jagode, suveniri ili slatki darovi.