Nastavak turističkog projekta

Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol: Tourist Card donosi popuste i vrijedne nagrade

Anto Ravlić

Foto NL arhiva

Foto NL arhiva



CRIKVENICA Turističke zajednice Crikvenice, Novog Vinodolskog i Vinodolske općine zajednički su lani pokrenule projekt Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol Tourist Card koji omogućava gostima korištenje popusta od deset posto na izvanpansionske sadržaje. Cilj je uz pomoć kartice povećati izvanpansionsku potrošnju i posjećenost ustanova kulturno-povijesnog karaktera i atrakcija te dodatno promovirati ponudu rivijere, istražiti profil gosta putem ankete koju ispunjava prilikom preuzimanja kartice i prilagođavanje ponude gostu.


Kartica ide dalje. U projekt se ove godine uključilo ukupno 48 poslovnih subjekata s područja gradova Crikvenice, Novog Vinodolskog i Vinodolske općine, a podijeljeni su u pet kategorija: kultura, gastronomija, suveniri, izleti i rekreacija. Svaki od subjekata nudi deset posto popusta na svoje usluge uz predočenje turističke kartice, uz uvjet da se plaća gotovinom. Kartica se može izdati isključivo gostima prijavljenim u skladu s propisima, a gost je može koristiti pet dana od preuzimanja.


Kako bi se razvila kartica, turističke zajednice pozivaju sve pružatelje smještaja (hotele, turističke agencije, kampove, privatne iznajmljivače, ostale smještajne objekte) da besplatno preuzmu pristupnice i turističke kartice u turističko-informativnim centrima u svome mjestu te na taj način svojim gostima omoguće dodatan doživljaj.




Primjena kartice počinje u petak, a goste čeka i iznenađenje, nagradna igra u kojoj mogu osvojiti odmor za dvije osobe u hotelu Omorika ili hotelu Katarina u svibnju/lipnju/rujnu 2017. (sedam dana na bazi polupansiona). Druga nagrada je trodnevni odmor u hotelu Lišanj u Novom u lipnju ili rujnu 2017. godine, a treća nagrada paragliding let u tandemu za dvije osobe u Triblju tijekom 2017. godine.