Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. listopada 2019.
Miki u akciji

Bandić osvaja PGŽ, dobio još jednog prebjega: 'Nećemo ni krepat, ni molat, nego delat'

Foto Damir Škomrlj/Milan Bandić
Foto Damir Škomrlj/Milan Bandić
Autor:
Objavljeno: 21. prosinac 2018. u 17:16 2018-12-21T17:16:00+01:00

Razlog pristupanja Stranci rada i solidarnosti je sam predsjednik Milan Bandić i njegova empatija prema drugima, kao i kvalitete rada, solidarnosti, stoga uopće nisam imao dvojbe, kaže Boris Boras

CRIKVENICA – Još jedan prelazak Stranci rada i solidarnosti Milana Bandića dogodio se u Primorsko-goranskoj županiji: potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Crikvenice Boris Boras prešao je u Bandićevu stranku, o čemu je izvijestio javnost. 

Radi se o dosadašnjem HSS-ovcu, koji je istaknuo je kako se priključuje stranci pred kojom je blistava budućnost na nacionalnom i regionalnom nivou.

– Razlog zašto sam pristupio Stranci rada i solidarnosti je u prvom redu sam naziv stranke. To su vrijednosti koje i ja zastupam, i vrijednosti koje svakodnevno živim. To su vrijednosti zbog kojih se bavim politikom.

A drugi razlog pristupanja Stranci rada i solidarnosti je sam predsjednik Milan Bandić i njegova empatija prema drugima, kao i kvalitete rada, solidarnosti, stoga uopće nisam imao dvojbe pristupanja stranci, kaže Boras.

Ovim je Stranka rada i solidarnosti postala i stranka koja participira u radu Gradskog vijeća Grada Crikvenice, a to je u Crikvenici pozdradio i sam predsjednik stranke Milan Bandić. On je naglasio kako Hrvatsku samo rad i solidarnost može izvući iz ovakve situacije i da sve počiva na pet temeljnih principa, a to su ljudi i demografija, znanje i obrazovanje, rad i zapošljavanje, solidarnost i socijalna pravda, te otvorenost i sigurnost.

– Mi te principe ne samo da zagovaramo, nego i živimo, a dokaz tome je i Grad Zagreb, kaže Bandić, zahvaljujući Borisu Borasu i svima koji su prepoznali rad Stranke rada i solidarnosti.

– Neću stati dok Stranka rada i solidarnosti ne pokrije sve kutke Republike Hrvatske, kaže Bandić, koji je za kraj rekao kako se na ovim prostorima kaže „krepat, ma ne molat“, no da on i njegovi neće ni krepat ni „molat“, ali da će „delat“ i u ovom kraju, stoji u priopćenju iz stranke.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.