Analiza dojmova gostiju

BOOKING.COM Senj u hrvatskih top 10 po ocjenama domaćinima

Dorotea Prpić

Uz Senj su još Rakovica, Osijek, Bibinje, Korenica, Kaštela, Makarska, Brela, Trogir i Podstrana



SENJ Senj je među deset top mjesta u Hrvatskoj s najbolje ocijenjenim domaćinima. Uz njega su još Rakovica, Osijek, Bibinje, Korenica, Kaštela, Makarska, Brela, Trogir i Podstrana, a netom objavljeni podaci su dobiveni istraživanjem i analizom dojmova gostiju koji su u ovim mjestima boravili preko Booking.coma, vodeće svjetske agencije za najam smještaja.


Kako istraživanje pokazuje, od domaćina se očekuje balans koji moraju postići kako bi gostima pružili što personaliziraniji boravak, a što ovisi o osobnosti domaćina čija uloga je ključna.


Kako ističe potpredsjednik Booking.coma Olivier Grémillon, nema univerzalno primjenjivog pristupa kada se radi o ispunjavanju različitih potreba putnika.




Njihova istraživanja otkrivaju da je jako važno da vlasnici i upravitelji smještajnih objekata pronađu ravnotežu kako bi osigurali najbolje iskustvo boravka – bez obzira radi li se o boravku u kući za odmor, apartmanu, smještaju kod domaćina ili nekoj drugoj vrsti objekta, a da istovremeno pritom putnicima daju mogućnost da običan boravak u nekoj sredini pretvore u nezaboravno iskustvo.